Ult!mate Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 es gribu lai uz mana servaka buutu cd bet es nemaaku uzlikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 pakaries, vai gaidi paliidziibu no garika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 (edited) es gribu lai uz mana servaka buutu cd bet es nemaaku uzlikt Novelc pačotu swds.dll failu te. Atzipo to savā CS folderī un overwrite veco. Atver cstrike folderī failu liblist.gam ar kādu teksta editoru. Tad atrodi rindu gamedll, tur raksti gamedll "addons/cdeath/cdmod.dll" Ieraksti jaunu rindu - cdmod_chain "addons/metamod/dlls/metamod.dll" Ieseivo. Ar to arī vajadzētu strādāt, ja pirms tam tev bija pareizi uzlitks metamod ar amx'u. P.S. C-D vajadzētu būt jaunākajam. P.S.S. Es eju gulēt. Gūd bai. Edited August 2, 2005 by Gariks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ult!mate Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 itkaa jau tagad laikam straadaa tas cd bet tikai viena probleema - nevar serveri palaist uzmetas error ka nau nemaz cd addons, es jau saakumaa ieveeroju ka tajaa rindinjaa taac kaukas aizdomiigs kas man nau............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 panem nokachaa sheit Windows , Linux panem to, kuru tev vajag un taalaak jau beernu speeliite Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 gamedll "addons/cdeath/cdmod.dll" itkaa jau tagad laikam straadaa tas cd bet tikai viena probleema - nevar serveri palaist uzmetas error ka nau nemaz cd addons, es jau saakumaa ieveeroju ka tajaa rindinjaa taac kaukas aizdomiigs kas man nau............ a cdeath mapiite ir ieksh addons mapiites? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooljack Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 ejj kaarties nahhhhhhhhhhhhh te vispaar shito izdomaaaji ej prasi genam bez kreisaas olas mosh atbildeeeez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ult!mate Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 es negribeeju saakt jaunu topiku (ja nu kaac saak braukt virsuu pa taadu noziegumu) tapeec prasiishu shajaa te pashaa es visu izdariiju kaa worm lika un pat gaaja! bet tad es zumetu serverim virsuu war3 modu un viss aizgaaja galiigaa pakaljaa -> akal raadaas valve validation rejected un kad es nokrakoju veelreiz akal taspac es zinu ka esmu laame bet HEEELP PLZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 pameegjini format C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Ult!mate maybe tev startup targetā nav flaga -nomaster un +sv_lan 1? Vai arī uzlitks jaunais C-D, bet neesi uzlicis pareizo patču serverim? m? i think so Link to comment Share on other sites More sharing options...
@R@CHN!D Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 ir taa ka man itkaa vis tas c-d iet, bet kad kaads piekonekteejaas serverim vinju met araa jo itkaa neesot uzlikts c-d. es novilku to svds failu, bet tagad konekteejoties klaat serverim uzraadaas errors "valve vaildation rejected" P.S. shortcut faila target liinija ir pareiza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 shaja swds faila cik zinu janonem sv_lan1 tad viss ies tas ir tas fails kuram nevaig to sudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 sv_lan 1 jaabuut, vel jaabuut -nomaster un tad viss kedaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 bet neiet ja ir sv_lan 1vienigi ja lieto visualo serevri pamegini pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts