#wL.Media Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Labdien, šovakar runa mums ies par, spēļu jaunumiem. Tātad, es kā jauno spēļu cienītājs, biju ļoti, ļoti izbrīnīts, kad uz "šaru" kāds vienā topikā, tikko, pateica, ka "Gaidi cod mw2", man uzreiz radās domas: "hmhmhmhm, KAS?", un tad uzreiz tika aiziets uz YouTube, un tur, protams, tika atrast treileris, kurš kaut kā ne ļoti patika, bet runa ne par to. Tātad, Cik saprotu iznāks vēl daudz un dažādu jaunu/labu spēļu šogad, bet es nēesmu lietas kursā, tādeļ, Jūs nevarat, iedot linkus uz lapām, kur ir "jauno/gaidāms, ka populāra/megahītu" apskati/jebkādas ziņas, kaut vai tupi headline: "In "datums" will come out "spēles nosaukums". Un viss, bet, protams, jo plašāk, jo labāk. Vienkārši es nezinu no kurienes ņemt jaunumus par spēlēm, tupi googlē iet meklēt negribu, jo tad par atsevišķu spēli, bet tagad es gribu kur par visām ir, par latviešu BOOT, spēļu apraksti vispār labi ja reiz cik tur mēnešos "something new".. Paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 vienīgā bomba kau jau es gaidu paris gadi ir Star wars : Knights of the old republic mmorps! spele vainu bus epic fail, vainu pārņems mmo industriju, klūstot par pasaulē populārāko spēli! traileris ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Datorspēļu portāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) Runa neiet!!! netgames.lv Gamespot P.S. Tas bija mans topiks, par fakin' spēles pirkšanu Laikam neviens nepirkt Edited August 13, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Tāda spēle kā Call of Duty Modern Warfare 2 nekad neiznāks. Par tēmu. Netgames ir sūds, viņiem tur līmenis čutne kā FHM spēļu apskatiem. Gamespot ir diezgan neērti lietot. Joystiq un Kotaku ir uz brīdi labākie gaming ziņu saiti. Giant Bomb ir vairāk kā blogs, tur bieži parādas spēlēm preview/gameplay viģiki, kuri daudzkārt ir līdz pat stundai gari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 14, 2009 Author Report Share Posted August 14, 2009 Somebody, else? Izmēģināju to Joystig un Kotaku, un tur tik grūti kaut ko saprast/atrast, tas pa grūtu priekš manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 angļu valoda tikpat līka kā rokas. skaties rakstus/video šādā secībā, zināsi visu, kas par Modern Warfare 2 ir tapis zināms pēdējo 3 mēnešu laikā. Modern Warfare Reveal Trailer Second Modern Warfare 2 trailer arrives, exploding castles and all Modern Warfare 2 E3 Demo Modern Warfare 2: Prestige Edition includes working night vision goggles DIY: Call of Duty: Modern Warfare 2: Prestige Edition for $110.40 50 Cent to make cameo appearance in Modern Warfare 2 First look at Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 par cik esmu personal computah piekritējs, tad katru dienu lietoju rock, paper & shotgun. angļi, raksta ne tikai par megabudžetniekiem, bet arī daudz par dažādām indy spēlēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now