matrxx Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 taa nu sanaaca ka vakar kompis sakkeera baigo viirusu. vilku mp3 no DC++, kad peekssnni kompis pats no sevis izsleedzaas, un iekssaa vairs nesledzaas. raadiijaas kaukaads eirrors sakaraa ar system32, vai tipa kas taads. naacaas paarinstaleet win.. ssodien atkal vilku mp3, kad pamaniju kad tas nevelk failus uz manu noraadiito mapi, bet gan uz WINNT mapi. uzspeidu uz setingiem a tur mana nika vietaa cits, un arii e-mails cits. izsleedzu aaraa to DC++ un skatos tanii WINNT mapee failiem nosaukumi iekraasojussies zilaa kraasaa uzn visi vienaadi. veel pagaidaam kompis rukaa, bet vai kaads nezinaa kaa tos failu nosaukumus dabuut atpakaall?? (nepaarinstaleejot Windovu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 nelieto dc++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 nelieto dc++ idinn izlasi topiku un tad spamo, es jautaaju kaa lai dabuu atpakall failu nosaukumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 laikam naksies vien parinstelet, vai varbut ja tas ir viiruss izdeeshot vinju bus normaali nosaukumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 itkaa jau ar vairaakaam antivirusu programaam izskaneeju kompi, nekaadu virusu neatradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 a man jau ar tadas mapes ir, vinjam galos ir dazhadi nosaukumi, tas vnk ir k-kads smirdigs temps or smth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 atceros man kas liidziigs bija darbaa... Kaa es riikojos? Es vienkaarshi aizgaaju no taa darba uz citu Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 sk taatad man jaapaarvaacas uz citurieni dziivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 man uz win2k arii shkjiet k-kas taads bija.. uzliec winxp un ieliec bildes ar pabeigtu mashiinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 un ieliec bildes ar pabeigtu mashiinu ja, es grib redzeet arii Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 matrxx par tiem folderiem vari stipri neuztraukties. Tie ir folderi, kuri satur informāciju par visādiem winxp update'iem, tb, security patchiem. Tas manuprāt katram useram ir, kurš puslīdz uztraucas par savu PC un pumpē windows updeitus no microsoft saita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 un atkal ierunaajaas GARIK, nu vnk zelts tu esi veciit vajadzeet atvert sadalju "ask to GARIKS" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now