Pakitos Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Lieta tada, kas cs un viss, kas ar to saistits jau reali sezh aknas, tadel jau vairak ka gadu speleju online poker un piedavaju realu iespeju ari jums nopelnit savu pirmo kapitalu kada no istabam, proti, 50 $ + 100 $ ( ka pending bonuss), kas jadara!? 1. registrejies caur sho saitu - http://www.pokerstrategy.com/referālis 2. izpildi quiz, ta ka katrs otrais doma, ka vinsh vinju noliks iesaku tomer izlasiit, ja nevari tad suuti pm nolkishu tava vieta, var meginat vinu likt 5 reizes. 3. k4a tur neliela chakreshanas registreshanas utt. 4. buus id check, kur caur epastu jasuta pases kopija, lai shie parliecinatos, ka tev ir 18 un vai tas tev nav otrs vai jau entais konts. 5. visu sho izdarot 50 + 100 $ tiks ieskatiti 48 h laika. Pats visu izdariju un viss ir ok ! nu riktigs spams :D SIKAK SUTAT PM !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 A es nevaru iemaksat, dabut bonusu un pec tam pakast to piki tev un tu man pec tam atskaiti dalju vai kaut ka ta? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakitos Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 kada jeega tev iemaksat, tev nekas nav jaiemaksa tu uzreiz dabon 50 $ bez nekada depozita un tad dari arko viniem gribi, tikai vinus iznemt nevar liidz nav noplests 100 $ bonuss, ko reali var izdarit menesha pusotra laikaa. psc krize - galva tik kaadu apist Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Tur ir pokera saits? Kursh gan pokera saita dod piki bez ieprieksheja depozita? Un quiz es nemaceshu nolikt un pases kopiju sutit? A tur jau ari var fake uztaisit, ne? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakitos Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 ne jau tev naudu dod pokera saits, bet gan pokerstrategy, vini pelna uz to, ka pokera istabas shiem maksa, lai vini piesaista jaunus speletajus. Pats caur turieni tiku pie cash. k4a ieej tanii saitaa un tur viss ir rakstitis, kas un kaa. quiz varu nolikt tava vieta un pases kopiju var droshi sutit. Saproti man ari ir labums par to ka kads registrejas caur mani, jo taa man ari naak bonusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Varētu jau pieregoties, bet sūdīgi, ka nemāku spēlēt pokeru, kā arī saņemot tos 50 $ viņus Tu uzreiz nevari izvilkt laukā, jākrāj vel 50 $ :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Nesaprotu kādēļ no 50 - 100? kādēļ nav noteiktā summa? Check PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Jā, tagad gaidi, kad tevi izbanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now