socketline Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 es instaleju cs un ari to pasu sertveri! (war3) un superhero! ka lai nomainu ip? man ip sakas arc 10.xx.xx.xxx es jau ieprieks biju rakstijis bet nekadu atbildi nesanemu kas varetu atbilst! es iegaju konsole(start>run>cmd) un ierakstiju ipconfig bet nekas nesanak jo man nav ruteris un ari man ip vnemaz nerada! man ir lmt modems kas atveras caur mobile partner! un nevaru nomainit! laabi taka savu interneta ip zinu bet vai cs serverim varu mainit ip uz kautkadu istu ip ja man ir neista? es meiginaju konsole rakstit ipconfig\relase un ipconfig\renew bet neka jo tas neatbils manam modemam! ari meginaju cs konsole rakstit ip xx.xx.xx.xx un net_address xxx.xx.xxx.xxx un tikunta nekaa! tad vel hosteju serveri un nekas nesanak! servera ip (vai var pievienoties citi speletaji) parbaudiju pievienojot gignam un visulaiku uzrada ka ip ir lokala lan! tad ko man dariit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Nu bļin neatbild, jo jau ir apncis atbildēt uz debīliem, vārākkārt apspriestiem jautājumiem. Turklāt, kur Tev smadzenes laist cs serveri CAUR LMT. JA KĀDAS PROBLĒMAS ar netu zvani viņiem, uzdod savu jautājumu un gaidī kā par Tevi pasmiesies. P.S neko nedari, Tavs cs serveris nevienam nav vajadzīgs tāpat kā Tavi posti šeit. Vēlies sev serveri, tad īrē to no cilvēkiem, kuri kaut ko saprot no tām lietām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts