Nistel Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Vēlies savā īpašumā iegūt APPLE IPOD NANO 8GB, pilnīgi par brīvu? Lūdzu! tas tikpat kā jau ir tavā kabatā! Viss, kas tev ir jādara, lai to iegūtu ir 2 nedēļu laikā jāsavāc visvairāk ierakstu te.bija.adrese.lv forumā. Sīkāku informāciju meklē te.bija.adrese. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 ko tu gribi teikt, ka tas kurs viss vairak piedirsis to forumu dabus ipod ? p.s mindam ar wl.media viniem tas bus parak viegli Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 (edited) Jā, jā, tagad puse Latvijas ies tanī forum`ā un piespamos viņu līdz bezsamaņai, lai tiktu pie kkāda Ipod`a, kuru visticamāk uzreiz pārdos, jo, priekš kam tak ir domāti mobīlie telefoni? Edited August 12, 2009 by StarChaser Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 roflmao Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 (edited) Jaa un tas saits ir tasiits uz Joomla. :/ Jauzliek man spam-bots un es vinnēšu, ja? EDIT: 1,111 posts. Edited August 12, 2009 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Zvanīšanai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts