meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 jaa, pirm,s piesledz netu galvenais ir izlikt firewaalu, es 1 reiz insteleju ar neta kabeli, ieinsteleju visu ieraxkstu antivirusu shis sak k-ko pisties ka viirusi jau, neticu, noskeneeju PC un 10 viirusi, iztiitu visus tjip, bet to sasser nedabuju prom un nacas akal visu aprinstelet es ie4raxtiju firewaalu un netu sledzu kat tikai pie tas vietas kur vajadzeja apdeitot antivirusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 hmm... es parasti antiviirusus un firewall uzlieku , tad kad man nav slinkums peec parinstaleeshanas , tb pirmos meeneshus dziivoju bez tiem, nejuutu vajadziibu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 lol tu esi dabas briinums ka ta dari, ka tu ta vari un varbut tev arii viirusi nepiesienas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Nu parasti jau es uzlieku peec kaada laika(tb peec kaada meenesha vai vairaak) kaadu antiviirusu un firewallu , bet viirusus iipsahi neesu jutis, lai gan vienreiz gadijas kautkaad debiils viiruss, itkaa neko iipashu darbiibaa datora nechakareeja, tikai ik pa briidim izmeta kautkaadu muuviku raadiit , kuru izdeeshot vinsh to vairs nedariija, neljaava wallpaperu mainiit no sevis uzliktaa un veel dazhaam progaam nomainiija uzraxtus aughsaa piem. internet exploreram augshaa "internet explorer" vietaa bija "gays 4ever" vai kautkas tamliidziigs, bet tas viiruss ruuleeja vareeja noreekties par vinja prikoliem labi !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 nu iisteniibaa jau imho arii sp2 firewalls ir tiiri labs un vel vairaak imho vareetu iztikt arii bez antivir ja nav dikti liikas rokas Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 jaa, sp2 ir tiiri labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Jaa, jaa da man pohuj pa visaam taam fire wall, man diskaa ir irakstiitas. Bet da man neiet pats windowsa reboots, laikam nepareizo versiju nokachaju Man vajag lai kaads paliidz atrast pareizo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 ne es tev varetu aizsutit pa dcc, tik man tas bin fails 800 mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 SP2 sux, kur nu vēl paļauties uz tā iebūvēto Firewallu ( un visiem citiem iebūvētajiem Mega$hitiem ), kas nāvīgi sūkā dirsu. Vajadzīgs normāls firewalls, kuru pats var sakruķīt tā, kā vajag, un var zināt, ko tas dara, nevis paļauties uz līkākajiem no "profesionāļiem". A visas šitādas instalēšanas es taisu tik caur startup disketi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Man taa skjiet la cd rom man ir nopists. Meigjinu atveert siku *peec 3 min* diksk at atveraas ar ''open'' paliidziibu bet raada ka nekaa nau iekshaa'' bet dazhiem diskiem autorun straadaa. Kkaads murgs. Buus jaaiet pie drauga ietesteet vai vinjam straadaa mans windows disks, ja straadaa tad lieta skaidra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 1. neaizmirsti cd-keju windai 2. cd roms var neshanceet, jo: a. vecs lasiiklis nespeej nolasiit lielos aatrumos (virs 16x) rakstiitos plaacenjus b. vish vnk ir puskauts Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 vinhs jau patbaudija. citi diki ar neiet, un vinjam tas cidikjis tagad kalpos tikai ka rakstiitaajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now