Jump to content
GIGN Forum

Windovz I Reinstalleet Vajg

Koshkers
 Share

Recommended Posts

jaa, pirm,s piesledz netu galvenais ir izlikt firewaalu, es 1 reiz insteleju ar neta kabeli, ieinsteleju visu ieraxkstu antivirusu shis sak k-ko pisties ka viirusi jau, neticu, noskeneeju PC un 10 viirusi, iztiitu visus tjip, bet to sasser nedabuju prom un nacas akal visu aprinstelet

es ie4raxtiju firewaalu un netu sledzu kat tikai pie tas vietas kur vajadzeja apdeitot antivirusu

Nu parasti jau es uzlieku peec kaada laika(tb peec kaada meenesha vai vairaak) kaadu antiviirusu un firewallu , bet viirusus iipsahi neesu jutis, lai gan vienreiz gadijas kautkaad debiils viiruss, itkaa neko iipashu darbiibaa datora nechakareeja, tikai ik pa briidim izmeta kautkaadu muuviku raadiit , kuru izdeeshot vinsh to vairs nedariija, neljaava wallpaperu mainiit no sevis uzliktaa un veel dazhaam progaam nomainiija uzraxtus aughsaa piem. internet exploreram augshaa "internet explorer" vietaa bija "gays 4ever" vai kautkas tamliidziigs, bet tas viiruss ruuleeja vareeja noreekties par vinja prikoliem labi !!! XD.gif

Jaa, jaa da man pohuj pa visaam taam fire wall, man diskaa ir irakstiitas. Bet da man neiet pats windowsa reboots, laikam nepareizo versiju nokachaju sad.gif

Man vajag lai kaads paliidz atrast pareizo. unsure.gif

SP2 sux, kur nu vēl paļauties uz tā iebūvēto Firewallu ( un visiem citiem iebūvētajiem Mega$hitiem ), kas nāvīgi sūkā dirsu. Vajadzīgs normāls firewalls, kuru pats var sakruķīt tā, kā vajag, un var zināt, ko tas dara, nevis paļauties uz līkākajiem no "profesionāļiem".

A visas šitādas instalēšanas es taisu tik caur startup disketi.

Man taa skjiet la cd rom man ir nopists. Meigjinu atveert siku *peec 3 min* diksk at atveraas ar ''open'' paliidziibu bet raada ka nekaa nau iekshaa'' bet dazhiem diskiem autorun straadaa.

Kkaads murgs.

Buus jaaiet pie drauga ietesteet vai vinjam straadaa mans windows disks, ja straadaa tad lieta skaidra. dry.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...