Kalis Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Nu es vakar speleju tf2 vis normali sodien uzspeleju kautka jocigi man rada critical hit kurs man negad nav radijies, ka isavu demo sticky vai prostos zils vai sarkans uds gaja lidz un ka mani healoja man stars no medika bija un medika zimites ekrana radijas kas tas ir plz help Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Vot idiots tu iegaji gamerx #2 serverī kur ir 100% crits tev tā visu laiku būs kamēr spēlēsi tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted August 10, 2009 Author Report Share Posted August 10, 2009 tas nebija 2 gan gigna gan 1 gamerx serveri ta bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirats ar vienu aci Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Latviski nevari uzrakstīt , citādi nevarēšu palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Zini ir tāda lieta, kā punkts teikuma galā. Izmanto šo opciju!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geksis Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 pieļauju iespējamību, ka spēles laikā biji nolaidis lejā TF2. un pēc tam turpināji spēlēt. Šajā gadījumā bieži vien rodas dažādi vizuālie defekti, laigan pēc tava apraksta pilnīgi nekā nevar saprast. ja tas tiešām tā bija tad risinājums ir vienkārš: 1. uzraksti konsolē record jebkads teksts. pēc tam uzreiz var rakstīt stop rezultātā tiek ierakstīts demo fails ar nosaukumu kuru ievadi "jebkāds teksts" vietā kurš ilgst līdz tam brīdim kad uzraksti stop, un lielākā daļa vizuālo defektu pazūd. 2. izej no spēles un ej par jaunu iekšā - šis būs garāks process, bet šajā gadījumā vajadzētu pazust visiem vizuālajaiem defektiem. ja neviens no šiem variantiem nepalīdz tad visticamāk no gamerixa būs kautkāds configs nomainīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted August 11, 2009 Author Report Share Posted August 11, 2009 ne nu kr4 es novilku atkal jau patchu un man 1 reiz iejot paradijas un es nevaru nolikt uz "stripas" jo man nejies vairs atpakal Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Tev čalīt ar savām latviešu valodas spējām vajadzētu biežāk apmeklēt skolu vai labāk iet kādos pareizrakstības kursos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Un kas tev šeit rakstīts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Lai cilvēks iemācās latviski rakstīt. Ja pēc septiņām dienām problēma nav pazudusi, var mēģināt veidot jaunu topiku. Protams, rakstot latviski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts