dzinis Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Gribēju uztaisīt majaslapu uz Joomla tiku līdz 4. instalācijas solim izmet erroru - Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL un tālāk netieku! Ko man darīt lūdzu pasakiet lūdzu bez stulbībām Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Vot cirvis iemācies angļu valodu. Viņš nevar pieslēgties pie DB, ievadi pareizus datus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinis Posted August 9, 2009 Author Report Share Posted August 9, 2009 (edited) es ievadiiju pareizus datus PS es visu darīju pēc šīs pamācības http://tuts.topicboard.net/php-lat-f127/sh...joomala-t67.htm Edited August 9, 2009 by dzinis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Tā pamācība ir pilnīga huiņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Uzmet vnk Appserv un nevajag neko tur vairs konfiguret un tu vispar uztaisīji DB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinis Posted August 10, 2009 Author Report Share Posted August 10, 2009 kRi said: Iedo kādu citu tad dulais said: Nee netaisīju tad sanāk kad tur tā problēma jauztaisa sava DB Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Vot idiots un domā kāpēc neiet? Ieej phpmyadmin un uztaisi DB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinis Posted August 10, 2009 Author Report Share Posted August 10, 2009 (edited) Es tagad beidzu tasīt caur to pamācību un tagad taisu pēc šīs http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=5139 caur wamp ķipa itkā esu uztaisījis PS tagad man jau ir jauna problēma kad es konnektējos uz savas majaslapas man rāda "You don't have permission to access / on this server." wtf Edited August 10, 2009 by dzinis Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Tev patiešam to web nevajag!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinis Posted August 10, 2009 Author Report Share Posted August 10, 2009 Nu gribu vienreiz iemācīties lai pēc tam zinātu ko darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now