Endijs_Dzerkalis Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Man ejot iekšā datorā uzmet pie strat up - Verifying DMI Pool data............ Un iefrīzo, nekustās tālāk par šo vietu. Kā var novērst šo iesalšanu, lai aiziet tālāk viss kā nākas? Meklēju google.lv, daudzas lietas no Solution izdarīju, bet tik un tā, neiet tālāk par - Verifying DMI Pool data! Lūdzu kāds nevar pateikt, kā var izlabot šo lietu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Clear CMOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 9, 2009 Author Report Share Posted August 9, 2009 (edited) Es neesmu īpaši gudrs, izskaidro kā var to izdarīt.... Edited August 9, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Mātesplates manuālis ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 9, 2009 Author Report Share Posted August 9, 2009 kRi, būtu baigi forši pa skype parunāt. Nezinu kas tas ir - manuālis , bet mana mātesplate ir Asrock G31M-S un pēc interneta lasītā - CMOS Clear esmu jau izdarījis(Select "load setup defaults) Kādi vēl varianti - uzgāju šo, bet nezinu vai tas der Vista vai XP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 (edited) Tāks, sāksim no cita gala - ko tu darīji ar kompi pirms šitā huiņa sāka rādīties? Edited August 9, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 9, 2009 Author Report Share Posted August 9, 2009 Man ir divi PC. 1. M/B - Abit IP35 Intel E6750 4gb ram 8600GTS Samsung - 400GB 2. M/B - Asrock G31M-S Intel Q9550 4gb ram GTX 275 XFX Samsung - 500GB Man Asrock mātesplate ir maza, man vajadzēja lielāku, es 1. un 2. samainiju ar mātespaltēm. Viss rukāja kā nākas, tikai cietais negāja - to pašu Verifing sūdu meta. Es domāju, nu nahren, likšu visu kā bija un domāju ka viss ies kā bija. Salieku - 1. PC neiet - rāda DMI huņu. 2. PC viss iet zbis, kā bija. It kā viss sapas un kaut kāda pārlikšana domāju, ka nesapiš cieto. Kas pa huiņu tad varētu būt? Un vēl, ja kaut kas nebūtu kārtībā tad neietu VGA vai CPU, bet tāda lieta kā cietais, kuru var likt kau vai PSRS laika PC pēkšni sapišas. Nu, tāds ir storijs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Hmm, a cietais kārtīgi kārtīgi iesprausts? Vajag cietajam palaist kkādu testu un ja neiet, tad pirkt jaunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 9, 2009 Author Report Share Posted August 9, 2009 Kādu testu varētu iziet? Es pilnīgi nezinu, nav domāšanas, bet zionu vienu, ka ieslēdz PC nopīkst cietais, tas nozīmē, ka viņš ir sakonektēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Tas pīkstiens nozīmē, ka CPU un RAM`s ir dzīvs. Nokačā kādu Hirens boot CD un palaid to testu, kas atbilst HDD ražotājam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 9, 2009 Author Report Share Posted August 9, 2009 Kuru tad man kačāt? Man ir Samsung 400GB/8MB/133mb/s! Es it kā kačāju Hiren`s Boot CD 9.9. Rīt iztestēšu, tagad nav laika Bet varētu atteikties no dzīvības cietais? Es gribēju pārinstalēt cieto un man rādija viņu, visu kā nākas, tik, ka es spiedu Instal Windows, man uzmeta logu ka vajag kaut kādu sūdu Enable uzlikt @ BIOS, kuru diemžēl neatradu. Es jau domāju, ka cieto liec 13.gs kompī vai Pentagona kompī un nekas, ne svils nekā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 10, 2009 Author Report Share Posted August 10, 2009 (edited) Nokačāju to sūdu. Ieinstalēju, bet man viņš nebūtojas. It kā viss ir pareiz, datorā ka esi iegājis viss ir ok, bet kā gribi bootot, tad nekā nesanāk Var taisīt ciet.... Nosvilis ir gan cietais, gan mātesplate. Edited August 10, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Mātesplatei iespējams tikai HDD kontrolieris beigts. To var nopirkt atsevišķi uz PCI slota Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisiemPaziistamais Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Visdzīvākā darbība,pirms pērc/labo izņem bateriju un ieliec. Tas nozīmē Clear Cmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now