Jump to content
GIGN Forum

Verifying Dmi Pool Data

Recommended Posts

Man ejot iekšā datorā uzmet pie strat up - Verifying DMI Pool data............ Un iefrīzo, nekustās tālāk par šo vietu. Kā var novērst šo iesalšanu, lai aiziet tālāk viss kā nākas?

Meklēju google.lv, daudzas lietas no Solution izdarīju, bet tik un tā, neiet tālāk par - Verifying DMI Pool data!

Lūdzu kāds nevar pateikt, kā var izlabot šo lietu? :unsure:

kRi, būtu baigi forši pa skype parunāt.

Nezinu kas tas ir - manuālis :D, bet mana mātesplate ir Asrock G31M-S un pēc interneta lasītā - CMOS Clear esmu jau izdarījis(Select "load setup defaults)

Kādi vēl varianti - uzgāju šo, bet nezinu vai tas der Vista vai XP...

Man ir divi PC.

1. M/B - Abit IP35

Intel E6750

4gb ram

8600GTS

Samsung - 400GB

2. M/B - Asrock G31M-S

Intel Q9550

4gb ram

GTX 275 XFX

Samsung - 500GB

Man Asrock mātesplate ir maza, man vajadzēja lielāku, es 1. un 2. samainiju ar mātespaltēm. Viss rukāja kā nākas, tikai cietais negāja - to pašu Verifing sūdu meta. Es domāju, nu nahren, likšu visu kā bija un domāju ka viss ies kā bija. Salieku - 1. PC neiet - rāda DMI huņu. 2. PC viss iet zbis, kā bija.

It kā viss sapas un kaut kāda pārlikšana domāju, ka nesapiš cieto. Kas pa huiņu tad varētu būt?

Un vēl, ja kaut kas nebūtu kārtībā tad neietu VGA vai CPU, bet tāda lieta kā cietais, kuru var likt kau vai PSRS laika PC pēkšni sapišas. Nu, tāds ir storijs...

Kuru tad man kačāt? Man ir Samsung 400GB/8MB/133mb/s! Es it kā kačāju Hiren`s Boot CD 9.9. Rīt iztestēšu, tagad nav laika :(

Bet varētu atteikties no dzīvības cietais? Es gribēju pārinstalēt cieto un man rādija viņu, visu kā nākas, tik, ka es spiedu Instal Windows, man uzmeta logu ka vajag kaut kādu sūdu Enable uzlikt @ BIOS, kuru diemžēl neatradu.

Es jau domāju, ka cieto liec 13.gs kompī vai Pentagona kompī un nekas, ne svils nekā!

Nokačāju to sūdu. Ieinstalēju, bet man viņš nebūtojas. It kā viss ir pareiz, datorā ka esi iegājis viss ir ok, bet kā gribi bootot, tad nekā nesanāk :(

Var taisīt ciet....

Nosvilis ir gan cietais, gan mātesplate.

Edited by Endijs_Dzerkalis

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...