Jump to content
GIGN Forum

Serveru Hosting


Recommended Posts

Atbild ātri un visu saliek ātri, tas ir pats par sevi bet nu kvalitātes nav, vēlāk ctts par jums ir nospļauties ticat man, es ieteiktu izmantot kādas pazīstamas firmas pakalpojumus, varu ieteikt labu un lētu firmu, par to pie mans privāti. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Puis, tur tagad viss ir mainījies. :) Cik sapratu vecie bija pazuduši, tad nolīga vel 2 palīgus un tagad nu toch ir 24/7 suports. Vislaik online un atbild. Tas kas bija agrāk tagad nu toch nav.

Piemirsu par kvalitāti pierakstīt, pēc kā tu spried par kvalitāti? Man iedeva kādus 6 test serverus ar viņu esošajiem klientiem un neviens nelagoja + visi bija diezgan pilni.

Edited by plostins
Link to comment
Share on other sites

kads tev skype niks (PM) un kada jautajuma tad griezies?

Itka pedejais zinojums no tevis bijis aprili. Tad velejies noiret serveri. Klientu problemas tiek uzklausitas nekavejoties. (attiecigi sakti vajadzigie pasakumi problemu likvidesanai)

Edited by kamikaza2
Link to comment
Share on other sites

Interesanti, uz kādu tu skaipu raksti, man piemēram visu laiku, kad paskatos skaipā "lvhostings" rādās onlainā, varbūt uz kādu laiciņu pazūd, bet no tā vēl neviens nav nomiris.

edit: Aizmirsu pašu galveno uzrakstīt, izmantojat šo hostu, labas cenas(krīzes cenas), jauka administrācija, stabīli serveri. :thumbsup:

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...