plostins Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Sveiki tauta, griežos pie jums ar 2x lūgumu pēc admina tiesībām @ csdm. Mans pirmais pieteikums http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry395222 tika noraidīts, cik saprotu deļ tā, ka nebija reģistrēts niks. Tagad vis ir čiki piki, serveri parādos, sūdus nevāru. Ko teiksiet par mani, kā kandidātu uz CSDM servera admina tiesībām? p.s otram akountam paroli neatceros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 admini, kas rekomendē? kādas tiesības gribi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Tā kā es tik csdmā spēlēju, pāris reizes esmu viņu manījis, kluss tips, tik spēlē, es būšu tas kas viņu rekomendēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostins Posted August 9, 2009 Author Report Share Posted August 9, 2009 samuray, prasu to pašu, ko iepriekš. Tiesības kuras prasu : Ban komandu, jo kā jau minēju čīteri vakaros netrūkst. Un vispār kas ir admins bez ban tiesībām. Vote komandu, naktīs keibls nekam neder. smile.gif Paldies CHILLSIDE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Neredzu iemeslu nedot! REC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostins Posted August 10, 2009 Author Report Share Posted August 10, 2009 Ko teiks pārējie cilvēciņi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Ceru ,ka turpināsi spēlēt tur. Stundas arī esi sakrājis skatoties uz kopējā fona. Ja jau esi centies tad no manis rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thsEe Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Pats spēlēju kad sanāks laiks, bet nu tev maz redzu un ja redzu tad nezinu vai spēj atšķirt čiterus! :/ ja vien tu to spēj tad nav nekādu problēmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostins Posted August 11, 2009 Author Report Share Posted August 11, 2009 Ar to man problēmu nebūs, esmu aizmirsis tik šaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 it kā varētu uzlikt, bet nekur neatrodu kādas tiesības tu gribi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Tiesības kuras prasu : Ban komandu, jo kā jau minēju čīteri vakaros netrūkst. Un vispār kas ir admins bez ban tiesībām. Vote komandu, naktīs keibls nekam neder. smile.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 ok, uzliku. P.S. cbble ROX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts