Jump to content
GIGN Forum

Windows

the best
 Share

Recommended Posts

Es gribeju uzzinat karo4 kad es parinstaleju windows tad man kad es eju google.lv un search rakstu piemeram download mozilla tad man jau tur ir itka es esmu meklejis un viss parejie ari tur ir kautka saglabajies ko es agrak biju meklejis ieks google.lv kapec taa moska es nepareizi esmu uzinstalejis windows.

Bet weindows es instaleju shadi karo4 ieliku windows disku pectam man paradjiajs turkur ir diski un tur biaj man izveles instalet (D) delete un vel kautkas bija nu es panemu delete windows no ta C diska un pectam nospiedu C izveidoju jaunu disku kura pat failu nav galigi tuksa un tad spiedu entert jeb instalet windows un tur bija ka vareju fortamet ar (Quick) un bija bez ta (quick) nu es panemu to bez ta (quick) nu viss formatejas tad vins restartejs un tad es ievadiju cdkey un turpinaja instalet windows un tad uzinstaleju visus driverus kas biaj nepieciesams iegaju google.lv un rakstu download mozilla un tur jau bija agrak kad meistars parinstaleja man pc tad es gaju google.lv tad tur taa nebija pat neviens vards ko es mekleju ieprieks pirms man meistars parinstaleja a kad es saku parisntalet tad viss tie mekletie vardi ir saglabajusas iznemot web adreses.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...