SuperRembo Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Uzdosu varbut stulbu un vienkarsu jautajumu jums, bet ka ban pareizi noreguleet amx_banip viss okej amx_ban *** pazud un atkal var iet ieksa, nu tas ta amx_banip strada. Bet tagad kersos pie lietas, kad servers atsledzas un tiek palaists nojauna tie visi nobanotie no saraksta ir pazudusi , ko japielabo lai ari palaizot nojauna vini butu sava vieta =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 sataisi cstrike folderī 2 failus: banned.cfg un listip.cfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 sataisiju sos folderus ko tagad? Lai tajos info tiek ierakstita kad es kadu ar amx_banip sataisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Kad tu uzliec kādu banu, tad automātiski AMX vai cits administrēšanas rīks veic ierakstu vienā no šajiem failiem. Kad serveris tiek restartēts, izslēgts vai nomainīta karte, tad visi bani paliek šajos failos. Tikai neliec šiem failiem read-only statusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 a kā nomainīt komandu amx_banip uz kadu parocigāku kā piem xb??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 a kā nomainīt komandu amx_banip uz kadu parocigāku kā piem xb??? jebkuram amx vai amxx ir folderis examples. Tur ir failāki *.sma faili. Atver admincmd.sma ar jebkuru teksta editoru un atrodi tur to amx_banip register_concmd("amx_banip","cmdBan",ADMIN_BAN,"<minutes> <name or #userid> [reason]") amx_banip nomaini uz sev tīkamu. Tad turpat jābūt kaut kādam *.exe failam (amx un amxx atšķirās manuprāt), palaid to failu un viņš automātiski pārveidos visus tavus *.sma failus uz *.amx vai *.amxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 man liekas garika poustus apkopojot sanaaks uuberFAQs par serveru taisiishanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 man liekas garika poustus apkopojot sanaaks uuberFAQs par serveru taisiishanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 Kad tu uzliec kādu banu, tad automātiski AMX vai cits administrēšanas rīks veic ierakstu vienā no šajiem failiem. Kad serveris tiek restartēts, izslēgts vai nomainīta karte, tad visi bani paliek šajos failos. Tikai neliec šiem failiem read-only statusu. man stav amx modx ja nemaldos ar war3 modu kopa, kur man saja faila jaraksta lai taisot amx_banip vinjs sajos folderos info iemestu par ta un uta cilveka banu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Tev var stāvēt jekāds AMX, AMXX, Adminmod, Clanmod vai kāds cits tripers. Tiem 2 failiem ir jābūt, lai serveris saseivotu banus. listip.cfg - seivo ip banus banned.cfg - seivo uniquid un userid Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 ar tada pati stele bija. pec rr visi bani zuda - katru reizi peec rr dabuju caur hlsw relodot banlisti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 a server.cfg neko nevajag rakstiit man tur bija viss delete un rakstits pasavadakam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 gariks es lasu tavus postus, un izklauss man ieksha ka tu ta mieriigi ar vweesu praatu tu to staastiitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 es sataisiju 2 failus read only vini anva, bet ja banu uzliek tur nekas neierakstaas kaut kur vel kas jaieraksta lai kad bano tur info ierakstiitos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 vienkaarshi ieej cstrike mapee, nokopee server.cfg tur pat arii paste, vienu nosauc par listip otru par banned, peec tam ieej vinjos iekshaa un visu izdzees aaraa kas no server.cfg palicis un vso, elemntaari tachu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 gariks es lasu tavus postus, un izklauss man ieksha ka tu ta mieriigi ar vweesu praatu tu to staastiitu. Nu principā tas arī ir ar vēsu prātu stāstīts. Kā jau macho teica - tas ir mans hobijs Jo sanāk bieži eksperimentēt ar CS serveriem un tie ir desmitiem reižu uzstādīti un atkal dzēsti. Pats galvenais lasīt vairāk readme failus, deļ tam jau arī viņi tā saucas - Izlasi mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 es sataisiju 2 failus read only vini anva, bet ja banu uzliek tur nekas neierakstaas kaut kur vel kas jaieraksta lai kad bano tur info ierakstiitos Vari izdarīt kā fasty teica, tb, sataisi 2 kopijas server.cfg failam un pārsauc tos par listip un banned. Vai arī vari ieiet folder settingos un noņemt keksi pie Hide extensions for known files types un tad jau taisīt kā jaunus teksta failus pārsaucot tos par banned.cfg un listip.cfg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 exec listip.cfg exec banned.cfg Man sadi ierakstitas 2 rindas server.cfg faila vai te viss pareizi ?? lai info noklutu uz siem 2 folderiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 garik kauko zini par source serevriem uz windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Jā tā arī jāatstāj. Kad startēsi serveri, ja kaut kas nebija pareizi sataisīts vajadzētu parādīt - couldn't exec banned.cfg un could't exec listip.cfg Ja šo nerāda, tad visam jābūt okey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 a es domaju kas neta, neienaca prata, lai kaut kas darbotos vajag parestarteet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 garik kauko zini par source serevriem uz windows? Zinu, ka jāizmanto to pat updatetool, vienīgi pie -game jāraksta "Counter-Strike Source". Un zinu to, ka labi pameklēkot cs.rin.ru forumā, var atrast no-won cracku priekš CSS serveriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@R@CHN!D Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 es tos failus uztaisiiju... wiss ir taa kaa tu liki... bet tajos failos nekas neierakstaas... tajaa server.cfg failaa newajag neko rakstiit? wai kaadaa citaa failaa warbuut k-kas jaaieraksta??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now