Asijs Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Sveiki, man te vasarā jālasa Vizmas Belševicas grāmata Bille, bet tikai 1. daļu. Kāds varbūt ir lasījis? Var pastāstīt, kas tur ir rakstīts? Cik gara ir tā pirmā daļa? Varbūt internetā var atrast grāmatas pirmo daļu? Vienkārši atradu internetā vienu lapu, kur tevim priekšā lasa, bet Billes tajā sarakstā nebija. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Varbūt aizej uz bibliotēku un izlasi pats? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Senos laikos man arī šito bija jālasa, dīvainā kārtā man pat patika ( kas ir netipiski priekš obligātās literatūras ), tāpēc es arī izlasīju. Laikam tāpēc, ka patiesi notikumi tur ir, par to, kā viņa dzīvoja, kad bija sīkā. Pārāk gara arī nav, nopērc čipsus, grauz un lasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Man liekas ka bija kkādā Sviesta kino neliels apraksts. Bet maybe kludos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Viennozīmīgi interesanta grāmata, lasās ļoti viegli, ne par velti viņa ir obligātajā literatūrā! Un par tām daļām - visu atradīsi tuvākajā ciema/novada/pilsētas bibliotēkā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Mhm, man arī līdzīgi. Man šķiet, ka sāku lasīt, jo kaut kāds grāmatas fragments bija literatūras grāmatā un man iepatikās. Izlasīju visas 3 daļas un patika, lai arī neesmu diez ko liels grāmatu fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now