UrbanAstronaut Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Tā varēsi teikt , kad Miami būs finālā Uz doto brīdi viņiem ir priekšā ļoti grūtas spēles ar fizisku spēli . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Nu nu ... 2x2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Kā jau minēju Peiceri tik viegli neatdosies Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 ko tagad teiksi abcdefuck? 2:2, beigās vēl Miami pakāsīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Priecāsimies par fizisko basīti un lielisko kapiņu, nevis pļūtīsim par to, kas uzvarēs. 7 spēles un džasā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Starp citu, SPURS visas reizes kad iekļuvuši finālā (4) ir vinnējuši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Skatos INDIANAI tomer baigais speeeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 HA! 2:2 sērijā, Miami krītīs no troņa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 HA! 2:2 sērijā, Miami krītīs no troņa! Nejau pret Indianu. Miami meta 39% no spēles, nedomāju, ka kaut kas tāds atkārtosies. Arī Allens nemetīs ar tik zemu precizitāti divas spēles pēc kārtas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 To mēs vēl paskatīsimies Nākošā spēle šonakt cik noprotu - GO PACERS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Speiseri labākie būs kapiņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Damn, Miami izvirzās vadība, pašlaik 3:2, es ceru, ka sesto spēli Pacers paņems Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Nav variantu Paceriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Nav variantu Paceriem. kaken in trauzers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 3:3, šonakt viss izšķirsies Miami kritīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Redzot kaa pedejaa spelee beidzaas, Miami tomer buuus japasvīst It kaa jau SPURS pret Idianu butu interesantaak , bet nu ja gribas uzbrukuma basi tad MIAMI-SPURS buus skatamaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Indiana ir to pelnījusi, būs kārtīgi jāpasvīst, lai visiem heiteriem pierādītu kas i kā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 gribas, lai Miami izkrīt jau tagad, tad gribētos redzēt, ko darīs Lebrons Link to comment Share on other sites More sharing options...
tupakz Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Nu sakat ko gribat, bet nu Lebrons jau nu tagad ir dikti overrated.. Jā, viņš velk to komandu, bet citi jau ir nosaukuši viņu par visu laiku labāko atlētu, viņš ir labs, bet ne tik labs. Šodien jāskatās basis, kādam ir informācija cikos sākas game 7 pēc latvijas laika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Ja pareizi saprotu, tad sākas 03:30 pēc LV laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Nu sakat ko gribat, bet nu Lebrons jau nu tagad ir dikti overrated.. Jā, viņš velk to komandu, bet citi jau ir nosaukuši viņu par visu laiku labāko atlētu, viņš ir labs, bet ne tik labs. Šodien jāskatās basis, kādam ir informācija cikos sākas game 7 pēc latvijas laika? Tas ir tikai loģiski, ka tu tā saki, jo viņš tev nepatīk! Pēdējā spelē ja nemaldos viņam bija 29p, bet pārejiem nevienam vairāk par 10, jā, komandas sportā viens cilvēks nevar vinnēt spēli. Ja pārējie nespēle, tad uzvaras nebūs! Biš stulbi apgalvojumi tev. 3;30 peec lv, saksies gan pus h vēlāk, kā parasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Nu hz, es viņu gribētu saukt par labāko atlētu. Piekrītu tam, ka saukt viņu par labāko basketbolistu nevar, bet viņa fiziskie dotumi ir fascinējoši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 bļin ja nebūtu rīt agri no rīta jābūt lidostā, noteikti skatītos. Īkšķi par SPEISERIEM & skaistu OT bagātu spēli Link to comment Share on other sites More sharing options...
tupakz Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Tas ir tikai loģiski, ka tu tā saki, jo viņš tev nepatīk! Pēdējā spelē ja nemaldos viņam bija 29p, bet pārejiem nevienam vairāk par 10, jā, komandas sportā viens cilvēks nevar vinnēt spēli. Ja pārējie nespēle, tad uzvaras nebūs! Biš stulbi apgalvojumi tev. 3;30 peec lv, saksies gan pus h vēlāk, kā parasti Es neteiktu ka man viņš nepatīk, viņš ir ļoti labs spēlētajs un es skatos viņu ar prieku, bet vienkārši ja cilvēki atļaujās viņu nosaukt par Walking Triple-Double un labāko dankotāju visā līgā, nu nē Tomēr esmu par Peiseriem, un spēli skatīšos noteikti, ļoti interesanti kā šonakt ies Paulam Džordžam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 (edited) Es neteiktu ka man viņš nepatīk, viņš ir ļoti labs spēlētajs un es skatos viņu ar prieku, bet vienkārši ja cilvēki atļaujās viņu nosaukt par Walking Triple-Double un labāko dankotāju visā līgā, nu nē Tomēr esmu par Peiseriem, un spēli skatīšos noteikti, ļoti interesanti kā šonakt ies Paulam Džordžam. Uz jebkuru superstaaru nba piever acis, kad ir nostaigaats, tas ir pashsaprotami! Tas pats Dzhordzh normaali nostaigaaja pagaajushaa speelee, kad paarlika paari Bosham. Var saukt Lebronu kaa grib, bet to, ka uz planetas pagaidaam nav neviens labaaks par vinju nevar vairs apstriideet Tomass, kuru tu vareetu nosaukt par shaa briizha labaako basketbolistu? p.s Hiitiem jaapanjem, ja pagruudiis, tad tas buus normaals aplauziens Edited June 3, 2013 by KRISTIINE -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now