UrbanAstronaut Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Nu bet savus 6-7 assistus dabon un reboundus ari vac. D.Rose ir gan atraks , gan atletiskaks(vertikalais leciens) . Neizjut varbut pashu speli komanda tik labi ka Rondo , bet komandai Rose dod vairak kopumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 LBJ vakar izdrāzā vienā personā Orlando. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Jā, pirmie 11 metieni ar jebkādu pretestību tika iemest. hot, hot, hot. Lai arī galotni ne pārāk nospēlēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 T0mass 51 punkts 11 rebi un 8 assisti ir diezgan labs raditājs. Es vispār nesaprotu , kā tu vari kaut ko pateikt , ka viņš ir uz beigām atlaidis. Čalim gandrīz triple double ar 51 punktu. Performance rating A+++ . Howards normāli izlaizīja tūpli vakar, gan bloks no Wade , gan LBJ. Result ? Howard sucks ass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 T0mass 51 punkts 11 rebi un 8 assisti ir diezgan labs raditājs. Es vispār nesaprotu , kā tu vari kaut ko pateikt , ka viņš ir uz beigām atlaidis. Čalim gandrīz triple double ar 51 punktu. Performance rating A+++ . Howards normāli izlaizīja tūpli vakar, gan bloks no Wade , gan LBJ. Result ? Howard sucks ass. Es domāju par MIAMI kopumā, neko personīgi par Lebrona spēli. Tā ka nestreso, es neaizskāru Tava varoņa godu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ā nu tā jā , bija +20 + un palaida atkal biški defense vaļā. Miami uz nākamo sezonu gan jau dabūs kādu normālu centru lejā un tad jau viss būs kārtībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ā nu tā jā , bija +20 + un palaida atkal biški defense vaļā. Miami uz nākamo sezonu gan jau dabūs kādu normālu centru lejā un tad jau viss būs kārtībā. ESPN'ā rumoros saka, ka ļoti reāla iespēja būtu Nene dabūt. Viņš piekristu mazākam līgumam + Denverā bez Mr.Bigshot un Melo nekāds gredzens nesanāks. Varbūt ne tik skaļi vārdi, bet arī nākamā vasara būs hoooooooot transfēros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 T0mass jebkurā gadījumā ar big 3 ir noslēgts ilgtermiņa līgums, tā kā mēs noteikti vēl redzēsim , kā turpmākos gadus Miami komanda tiks komplektēta līdz maksimumam. P.S. Vēl joprojām atceros vienu video ar NENE (šosezon) , kur čalis savāc def rebu un pāriet pāri visam laukumam un iedanko vienkārši. Centrs ar driblu vienmēr nāk pa labu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Rouzs ir mans mīļākais saspēles vadītājs ever! Vienmēr patikuši čaļi ar izcilu crossoveru tehniku! Domāju šogad buļi varētu pat tikt finālā, ja nebūs traumas un Noahs būs atpakaļ! Miami nekad neiegūs titulu, ja viņiem nebūs normālu centru! Sen pierādīts, ka titulu pārsvarā dabūn komanda ar labāko centru! Respektīvi Bostonai ir ļoti realas izredzes šogad uzvarēt, bet viņi ir traumatiski faileri! Ceru, ka Lakers izdarīs vel maiņu un Artestu nomainīs, tad viņi atkal būs čempioni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Traumatiski faileri? Šaks ir vienīgais, kuram ik pa laikam ir kāda trauma. Pārējiem (KG, Pērks) kādu laiku bija trauma, bet tagad viņi spēlē visas spēles pēc kārtas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Pēdējās divas sezonas vismaz esi sekojis līdz nba? Esmu par 90% pārliecināts, ka uz playoffiem, kāds no starting five dabūs traumu ( KG vai Rando) un ar to arī viss būs izteikts! P.S. Man patīk, ka Hive noskatās highlightus un pasaka, ka howards iesūkāja, vnk ģeniāli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Nē, es nesekoju nemaz. Es izlasu tikai to, kas ir rakstīts baumas.lv un rakstu. Man prieks, ka tu esi tik pārliecināts. Es esmu par 99% pārliecināts, ka piecinieks būs vesels un izārdīs visus PO. Doks jau neļaus atpūsties pieciniekam pēdējās regulārās sezonas spēlēs. Neļaus. Viņš dos viņiem 47 minūšu ilgu spēles laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Pēdējās divas sezonas vismaz esi sekojis līdz nba? Esmu par 90% pārliecināts, ka uz playoffiem, kāds no starting five dabūs traumu ( KG vai Rando) un ar to arī viss būs izteikts! P.S. Man patīk, ka Hive noskatās highlightus un pasaka, ka howards iesūkāja, vnk ģeniāli! Ko tu aizstavi Howardu ? Howards reali sudigi spele prieks sava atletiskuma. Ko tad vins tadu paveica 20 punktus iemeta ? No groza apakshas Wow . Double double centram ir javac pa defu lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Biedriņš nevāc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Miegs Biedrins ir tizlenis un nulle. Shaubos vai biedram bus vel kads ligums....@nba pec gsw termina beigam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Miegs Biedrins ir tizlenis un nulle. Un to saka "sēdošais invalīds"- Latvijas basketbola uzlecošā zvaigzne. P.S. Biedrs varbūt arī ir tizls, bet vismaz viņš ir tizls miljonārs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) Breetz man paradas velme tev sadot pa muti, lai tu beidz komentet huinu!!! Bljad ja tev ir augums 213 cm un tu trenejies berniba basketbolu . Ja tu neesi galigi apdalits tad nba nav gruti tikt. Centri vienmer ir vajadzigi , jo vinu nav daudz. Pasties uz yao tu breetz , ko tu vispar dirss ? Lohs tu esi , nedirs topika , kura tev nav sajegas. Sakuma iemacies driblet kropli. Netelo gudru pedinu nakamaja reply . Saja topika vel ir t0mass un bijach, kuri var atlauties gudribas metat. Jo vini gan spele pashi , gan seko lidzi. Tu "sportist" seedi majas un onane talak pie foruma. Edited February 6, 2011 by UrbanAstronaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Breetz man paradas velme tev sadot pa muti, lai tu beidz komentet huinu!!! Bljad ja tev ir augums 213 cm un tu trenejies berniba basketbolu . Ja tu neesi galigi apdalits tad nba nav gruti tikt. Centri vienmer ir vajadzigi , jo vinu nav daudz. Pasties uz yao tu breetz , ko tu vispar dirss ? Lohs tu esi , nedirs topika , kura tev nav sajegas. Sakuma iemacies driblet kropli. Netelo gudru pedinu nakamaja reply . Saja topika vel ir t0mass un bijach, kuri var atlauties gudribas metat. Jo vini gan spele pashi , gan seko lidzi. Tu "sportist" seedi majas un onane talak pie foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Yo Mama so poor Homeless people hire her to hold their cardboard signs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) Yo Mama so poor Homeless people hire her to hold their cardboard signs. edīte: muahahahaaaaa Edited February 6, 2011 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 7, 2011 Author Report Share Posted February 7, 2011 Celtics tiek galā ar Magic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 aha un nu jau vel divi speletaji ir ārā no celtics sastāva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 7, 2011 Author Report Share Posted February 7, 2011 Divi? Deiviss jau atgriezās, Danielss ne. Viņš laikam neavarēs kādu mēnesi spēlēt. Uzreiz pēc all star pārtraukuma Vests atgriezīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne-rusejosais Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Rouzs ir mans mīļākais saspēles vadītājs ever! Vienmēr patikuši čaļi ar izcilu crossoveru tehniku! Domāju šogad buļi varētu pat tikt finālā, ja nebūs traumas un Noahs būs atpakaļ! Miami nekad neiegūs titulu, ja viņiem nebūs normālu centru! Sen pierādīts, ka titulu pārsvarā dabūn komanda ar labāko centru! Respektīvi Bostonai ir ļoti realas izredzes šogad uzvarēt, bet viņi ir traumatiski faileri! Ceru, ka Lakers izdarīs vel maiņu un Artestu nomainīs, tad viņi atkal būs čempioni! Nu Miami jau ir centrs Anthony(nekas spīdošs, bet...)Un pēc kādiem dažiem mēnešiem haslemam vajadzētu būt atpakaļ un viņš jau ir normāls centrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Nu Haslems vairāk ir pf. Par centru var spēlēt, bet nu nekas labs nesanāks, it sevišķi playoffos, kur palielam visur pretī būs smagsvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now