Jump to content
GIGN Forum

Basketbols

Asijs
 Share

Recommended Posts

T0mass 51 punkts 11 rebi un 8 assisti ir diezgan labs raditājs. Es vispār nesaprotu , kā tu vari kaut ko pateikt , ka viņš ir uz beigām atlaidis. Čalim gandrīz triple double ar 51 punktu. Performance rating A+++ .

Howards normāli izlaizīja tūpli vakar, gan bloks no Wade , gan LBJ. Result ? Howard sucks ass.

T0mass 51 punkts 11 rebi un 8 assisti ir diezgan labs raditājs. Es vispār nesaprotu , kā tu vari kaut ko pateikt , ka viņš ir uz beigām atlaidis. Čalim gandrīz triple double ar 51 punktu. Performance rating A+++ .

Howards normāli izlaizīja tūpli vakar, gan bloks no Wade , gan LBJ. Result ? Howard sucks ass.

Es domāju par MIAMI kopumā, neko personīgi par Lebrona spēli. Tā ka nestreso, es neaizskāru Tava varoņa godu. :)

Ā nu tā jā , bija +20 + un palaida atkal biški defense vaļā. Miami uz nākamo sezonu gan jau dabūs kādu normālu centru lejā un tad jau viss būs kārtībā.

ESPN'ā rumoros saka, ka ļoti reāla iespēja būtu Nene dabūt. Viņš piekristu mazākam līgumam + Denverā bez Mr.Bigshot un Melo nekāds gredzens nesanāks. :)

Varbūt ne tik skaļi vārdi, bet arī nākamā vasara būs hoooooooot transfēros. :)

T0mass jebkurā gadījumā ar big 3 ir noslēgts ilgtermiņa līgums, tā kā mēs noteikti vēl redzēsim , kā turpmākos gadus Miami komanda tiks komplektēta līdz maksimumam.

P.S. Vēl joprojām atceros vienu video ar NENE (šosezon) , kur čalis savāc def rebu un pāriet pāri visam laukumam un iedanko vienkārši. Centrs ar driblu vienmēr nāk pa labu.

Rouzs ir mans mīļākais saspēles vadītājs ever! Vienmēr patikuši čaļi ar izcilu crossoveru tehniku! Domāju šogad buļi varētu pat tikt finālā, ja nebūs traumas un Noahs būs atpakaļ! Miami nekad neiegūs titulu, ja viņiem nebūs normālu centru! Sen pierādīts, ka titulu pārsvarā dabūn komanda ar labāko centru! Respektīvi Bostonai ir ļoti realas izredzes šogad uzvarēt, bet viņi ir traumatiski faileri! Ceru, ka Lakers izdarīs vel maiņu un Artestu nomainīs, tad viņi atkal būs čempioni!

Pēdējās divas sezonas vismaz esi sekojis līdz nba? Esmu par 90% pārliecināts, ka uz playoffiem, kāds no starting five dabūs traumu ( KG vai Rando) un ar to arī viss būs izteikts!

P.S. Man patīk, ka Hive noskatās highlightus un pasaka, ka howards iesūkāja, vnk ģeniāli!

Nē, es nesekoju nemaz. Es izlasu tikai to, kas ir rakstīts baumas.lv un rakstu. :)

Man prieks, ka tu esi tik pārliecināts. Es esmu par 99% pārliecināts, ka piecinieks būs vesels un izārdīs visus PO. Doks jau neļaus atpūsties pieciniekam pēdējās regulārās sezonas spēlēs. Neļaus. Viņš dos viņiem 47 minūšu ilgu spēles laiku.

Pēdējās divas sezonas vismaz esi sekojis līdz nba? Esmu par 90% pārliecināts, ka uz playoffiem, kāds no starting five dabūs traumu ( KG vai Rando) un ar to arī viss būs izteikts!

P.S. Man patīk, ka Hive noskatās highlightus un pasaka, ka howards iesūkāja, vnk ģeniāli!

Ko tu aizstavi Howardu ? Howards reali sudigi spele prieks sava atletiskuma. Ko tad vins tadu paveica 20 punktus iemeta ? No groza apakshas :D Wow . Double double centram ir javac pa defu lol

Breetz man paradas velme tev sadot pa muti, lai tu beidz komentet huinu!!! Bljad ja tev ir augums 213 cm un tu trenejies berniba basketbolu . Ja tu neesi galigi apdalits tad nba nav gruti tikt. Centri vienmer ir vajadzigi , jo vinu nav daudz. Pasties uz yao tu breetz , ko tu vispar dirss ? Lohs tu esi , nedirs topika , kura tev nav sajegas. Sakuma iemacies driblet kropli.

Netelo gudru pedinu nakamaja reply . Saja topika vel ir t0mass un bijach, kuri var atlauties gudribas metat. Jo vini gan spele pashi , gan seko lidzi. Tu "sportist" seedi majas un onane talak pie foruma.

Edited by UrbanAstronaut

Breetz man paradas velme tev sadot pa muti, lai tu beidz komentet huinu!!! Bljad ja tev ir augums 213 cm un tu trenejies berniba basketbolu . Ja tu neesi galigi apdalits tad nba nav gruti tikt. Centri vienmer ir vajadzigi , jo vinu nav daudz. Pasties uz yao tu breetz , ko tu vispar dirss ? Lohs tu esi , nedirs topika , kura tev nav sajegas. Sakuma iemacies driblet kropli.

Netelo gudru pedinu nakamaja reply . Saja topika vel ir t0mass un bijach, kuri var atlauties gudribas metat. Jo vini gan spele pashi , gan seko lidzi. Tu "sportist" seedi majas un onane talak pie foruma.

LOL-U-MAD-BRO.jpg

Rouzs ir mans mīļākais saspēles vadītājs ever! Vienmēr patikuši čaļi ar izcilu crossoveru tehniku! Domāju šogad buļi varētu pat tikt finālā, ja nebūs traumas un Noahs būs atpakaļ! Miami nekad neiegūs titulu, ja viņiem nebūs normālu centru! Sen pierādīts, ka titulu pārsvarā dabūn komanda ar labāko centru! Respektīvi Bostonai ir ļoti realas izredzes šogad uzvarēt, bet viņi ir traumatiski faileri! Ceru, ka Lakers izdarīs vel maiņu un Artestu nomainīs, tad viņi atkal būs čempioni!

Nu Miami jau ir centrs Anthony(nekas spīdošs, bet...)Un pēc kādiem dažiem mēnešiem haslemam vajadzētu būt atpakaļ un viņš jau ir normāls centrs. :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...