Jump to content
GIGN Forum

Basketbols

Asijs
 Share

Recommended Posts

:thumbsup:

Runajot par virieshu un sievieshu izlozi,varu teikt ka galigi pa mizaam buuus...Vopshem tuvakos 4gadus par lielo basi varam aizmirst,lidz diskabelis musu puishiem beigsies :)

Pateikt jau es varu , bet vai vina attieksme ko tas mainis ? Tu beidz rakstit postus dzeris! Zb tavus stulbos postus lasit.

• 3 weeks later...

13 min, 11pts+5 riibiishi. 1/3 sodini, 5/5 2pts. Nu hz, dabuuja 2 folus baigi aatri un tika noseedinaats malaa. Sodi tika savaakti, kad jaaiet bija paliigaa mazajiem speeleetaajiem. Bet nu laikam jau galvenais ir uzvara.

Speeleetnemaaceetaaji nespeelee nba.

Un kaa var labi speeleet un guut daudz punktu ja Biedram neviens nedot bumbu uzbrukumaa??? A? Un saviem speekiem tas ar nav iespeejams, jo kameer Biedrs aizskrien pretinieku pusee kaads jau ir izmetis truli vai aiznesies aatrajaa...

Paskkaties kaadreiz speeli, nevis spried peec sausas statistikas... ;)

lulz, es tachu to saprotu, man tik gribeejaas parunaaties ar Asiju.

Speeles kvalitaate vinjiem joprojaam ir ljoti laba, aizsardziiba sevishkji + Rondo ir galvenais speeks vinjiem. Taa iisti vinji veel nav nemaz viss sastaavs kopaa speeleejushi, jo moka traumas. Ja PO zaljie buus optimaalaa sastaavaa, tad jebkuram buutu probleemas ar vinjiem. Tieshi ieksh PO vinji ir biistamaaki par tiem pashiem Cavs vai Magic. Anyway, tikai manas domas. :)

p.s. man C's drausmiigi nepatiik kaa komanda, taa ka sheit nav nekaadu simpaatiju. :)

:)

Ja atcereetos kaa shiem dega acis kad Celtics veica to treidu... Dabuuja gredzenus un motivaacija arii zudusi... Gadi arii liek maniit par sevi un traumas neljauj pilniigi sasniegt savu labaako formu...

Bet PO Bostona buus speeks tam nevar nepiekrist...

P.S. Shogad simpatizee Toronto...

Edited by ThoM. YorK.

Speeles kvalitaate vinjiem joprojaam ir ljoti laba, aizsardziiba sevishkji + Rondo ir galvenais speeks vinjiem. Taa iisti vinji veel nav nemaz viss sastaavs kopaa speeleejushi, jo moka traumas. Ja PO zaljie buus optimaalaa sastaavaa, tad jebkuram buutu probleemas ar vinjiem. Tieshi ieksh PO vinji ir biistamaaki par tiem pashiem Cavs vai Magic. Anyway, tikai manas domas. :)

p.s. man C's drausmiigi nepatiik kaa komanda, taa ka sheit nav nekaadu simpaatiju. :)

Nu, nu... Tak C's tiks konferences finālā, izārdīs Karalieni & Co un finālā pārspēs Deneveru :))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...