h1tex Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Taa man ir problema. Tikko uzinstaleju windows7 un cs, bet gljuko Situaciju vareetu aprakstiit, stavot uz vietas ,neredzot nevienu enemy viss ok, bet liidz ko izshauj, redz kaadu enemy un citas lietas, latency uzlec ~ 300 un fps nokriit uz 60. Vsync ir nonjemts, rate ir 25000, ex interps ari ir kaa vajag. aa un windows firewall arii ir off. Kas par lietu ? P.s sorry ka nav garumziimes, nestraada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Windows 7 OpenGL atbalsts ir ļoti vājš, pats izmantoju 64 bitu versiju un līdz grafiku uzliku uz 3D3 vienīgais ko redzēju bija melns ekrāns. Gribi kvalitatīvi spēlēt spēles, izmanto OS kas ir jau izlaista pārdošanā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted August 1, 2009 Author Report Share Posted August 1, 2009 Viss, probleema buus atrisinaata, vnk dzelzhi pa iisu pameegjinaaju sencim uz pc un bija viss chotka. TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 Sencim arī Win7 64 bit? Es arī gribu likt to versiju, bet tāpat gribu arī CS 1.6 spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted August 2, 2009 Author Report Share Posted August 2, 2009 nu, ja Tu jautaa man.. tad mums ir 32 bit. Bet nu kaa jau teicu, sencim stipraki dzelzhi un vinjam gaaja cs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 Skaidrs, 32 bit. Vienkārši, Googlē pameklējot, secinu, ka visiem ir problēmas ar CS 1.6 uz 64 bit. Nevar palaist, bet ja palaiž, tad grafika esot sūdīga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurelijs Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 man win7 64 bit un cs 1.6 norm iet...fps 130 - 140 un nav lagu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts