Baek Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 (edited) Cerams ka sapratīsiet ko es domāju. Vajag ,lai kad raksta tekstu savu un beigas kad tajā rindiņā nav vairs vietas , lai viņs nepārmet to vārdu uz nakošo rindu , bet gan kaut kā sabīda to tekstu lai viņs ieietu tur. Nezinu kā lai paskaidro, savādāk man lapas , labās puses mala ir visa nelīdzena , bet citām lapām sanāca tā kā vajag. Rekur bildes: Šitā man nevajag: Šitā man vajag: Edited July 30, 2009 by Baek Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Vienkārši uzspied podziņu "Justify" Viņa atrodas tur, kur atrodas pogas, ar kurām regulē teksta novietojumu (līdzināt pie kreisās malas, centrēt, līdzināt pie labās malas). Vot tur ir arī jābūt tai pogai ko es teicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted July 30, 2009 Author Report Share Posted July 30, 2009 skaidrs , paldies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now