funnk Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 (edited) Sveiki. Vai kāds nevarētu augšuplādēt savu linux serveri 47/48 protokola ar cracku. Tagadējais crasho, kad lietoju dproto crack. Cbooster nepatīk, jo nerādas favorites utt. Nav vajadzīga addons mapē, tikai servera faili + metamod ar dproto būtu vēlamas. Varbūt kāds varēs augšuplādēt savu serveri, būšu ļoti pateicīgs. Paldies. Edited July 29, 2009 by funnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasparsc2 Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Jā, man arī vajadzētu tieši šo lietu. Būtu ļoti pateicīgs, bet laikam visi kam kaut kas stāv uz linux ir skopi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Bišku, bišku vēlāk uzmetīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasparsc2 Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 Turu uz vaarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 here u go Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasparsc2 Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 here u go Liels paldies! Tagad izmēģināšu vai iet, kad nokačāšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Bļe kas jums visiem rokas no ānīša aug? Man ar dproto normāli uz Gentoo griežas viss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Jep, man ar. Ā, ja kas tur amxmodx mapes nav, to gan jāmāk pašam ielikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts