jukka Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Lai cik dīvaini neizklausītos , bet man vajadzīga policijas sirēnas skaņa MP3 formātā būtu jauki un vel kādu pamācībiņu kā uztaisīt lai tas MP3 būtu megaskaļš , neprasiet kapēc , katrā ziņā ne braukāšanai pa ielām un cilvēku baidīšanu. Es tiešām izrakājos viskautkur un nevaru atrast varbūt kāds ir skillotāks par mani , atceraties , ka klusās skaņas neder vajag pēc iespējas skaļāku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) neesi apsveris ideju par aparatuuru labaaku ? ja gribi sudigas kvalitates slarksti tad uz priekshu kaut uz sony vegas uzgriez max skaljumu. Edited July 28, 2009 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 aparatūru protams domāju gribu vel Skaļruni bet nav lieka nauda , skaļrunis maksā ap 40Ls gan jau ka sirēna tik pat apmēram , vienam tusam pa dārgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Pa 15 ls varu dabūt policijas sirēnu ar pulti, 5 skaņu efekti. Apjautāšos vai uz doto brīdi vēl ir pieejams. Skaņa ir ļoti laba. Ja kas atmetīšu pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 vīū vīū vīuuūuuū Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 Paldies woxeN , bet nav citas , teiksim takā LV mentiem tur vīū vīū vīuuūuuū šiv šiv šiv šiv vīū vīū vīuuūuuū utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royalaty Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 man ir 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now