Revers Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Sveiki, vai ir iespējams kkur redzēt Team Fortress 2 maplisti Gign serverī? Un būtu labi, ja izvāktu dažas mapes no tā, jo piemēram vakarā spēlējot kādu badwater vai goldrush, pēc tam nobalsojas kkāds sūdains junction, kura bija vote uz nr.1(to nospieda, jo spēlējot, lai atrāk pazūd vote, parasti tiek nospiests nr.1) un pēc junction mapes pazūd pus serveris, jo viņa ir vnk nespēlējama un atpakaļ ir grūti kādu dabūt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) Šim laikam jābūt un šaubos, ka kaut kas tiks mainīts.. Edited July 28, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Nu sava taisnība tur tomēr ir. Vasaras periodā serveris gandrīz vienmēr ir tukšs, bet kad cilvēki savācas, tad šāda kartes maiņa izjauc visu kolektīvu. Man šķiet, ka junction nav vienīgā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Viss vairaak tautai nepatiik junction/badlands, nezkapeec... Strauji pazuud tauta. Vissvairak man liekas patiik speleet ctf_turbine! BTW, rusty, tu tos eventus liec tikai tad, kad tu gribi speleet... Tas nav cool... Vajadzeetu vnk noteiktaa laikaa, piemeeram sestdienas, otradienas un ceturdienas~~ a man reali pofig vispar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revers Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 Varētu ielikt lazytown, junction vietā! Tā vismaz ir spēlējama. Un otra sviestainā mape ir steel, bet zinu ka daudzi man nepiekritīs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Kaa es vareeju aizmirst steel un to pl_hoodoo taam ari vareetu ierobezojumu un likt tikai tad, kad ir full serveris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 # cp_badlands # cp_gravelpit # cp_granary # pl_goldrush # ctf_turbine # cp_fastlane # cp_freight # cp_dustbowl Un šitādas būtu normālas kartes ko spēlet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 dumjš? 1. pirms katra eventa esmu konsultējies ar citiem adminiem un tikai tad veidojis eventu. 2. esmu licis 2 reizes tikai. katru reizi ar vairāk kā nedēļas starpību. 3. ja nezini pa ko runā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 1. pirms katra eventa esmu konsultējies ar citiem adminiem un tikai tad veidojis eventu. 2. esmu licis 2 reizes tikai. katru reizi ar vairāk kā nedēļas starpību. 3. ja nezini pa ko runā. nedirs http://steamcommunity.com/groups/gignlv/events Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 bļin tu toč esi stūlbs! IR VAIRĀK STEAM ADMINI LOH! viņi ar veido eventus...īblis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 IR VAIRĀK STEAM ADMINI LOH! viņi ar veido eventus...īblis! Nu lai taa buutu, bet kruts tu nepaliec ar matu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 next time get your facts right... tad tevi nenoliks, jo nekaitināsi citus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Vienkaarsi, tu biji vieniigais, kurs prasija atlauju likt eventus un kops ieguvi, tad tikai paradijas eventi un tiesi, kad paradijas events steamaa tu biji ieksaa serveri un man laikam instinkts lika domaat, ka tu liki, ja ne, tad sorry. Es back off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 pārējie sāka likt, jo to pirmo reizi, kad es uzliku tas baigi labi nostrādāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revers Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 (edited) Eee, beidziet te pērties ar tiem Events, es gribu dzirdēt vai tiks izņemtas tās nespēlējamās mapes? Un kurš vispār ir par to atbildīgs? Edited July 28, 2009 by Revers Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmptyZiepes Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Visas mapes ir tīri spēlējamas.Vienkārši vajag saprast,ka tagad ir VASARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revers Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 Nu neteikšu ka ir baigā vasara!!! Vakaros jau cilvēki sarodas un tieši tad arī tās stulbās mapes iebalso! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 citi serveri jau ir pilni visu dienu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 nav ko raudāt, tak visas officiālās kartes ir labas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 (edited) Domāju, ka steel vajag atstāt. Varētu pielikt freight un šliņķpilsētu. Edited July 29, 2009 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 maplists samazināts uz sekojošām kartēm: cp_gravelpit cp_dustbowl cp_granary ctf_2fort ctf_well pl_goldrush ctf_turbine pl_badwater plr_pipeline Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 bļeģ, nav badlands? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 tevi tas uztrauc, ka nav? ar roku vari mainīt uz ko gribi... šis mapsaikls vairāk ir domāts priekš momentiem, kad neviens nespēlē, lai piesaistītu publiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Kas ir ar GIGN, kāpēc tukš? Šodien nopirku TF2, iesakat, kādu serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 gign.lv nav neviena labāka. Ieteiktu apgūt spēles pamatus un iet spelēt tf2 pickupus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts