Jump to content
GIGN Forum

Palidziba Vajadziga

Recommended Posts

man vajadzetu noskaidrot kas ir ping, mani vislaik met araa no speeles jo man esot paraak augsts ping, kas tas taads ir, noteikti sheit visi parejie jau zin kas tas ir bet es nee, jo sodien tik saaku speleet, kursh var pateikt kaa labot to lai mani nemestu araa no speles visu laiku??? jau ieprieksh paldies...

Edited by zz99

Tu, nezini kas ir pings? Phā lmfao Labi, es zinu, bet nezinu kā paskaidrot, bet nedomā, ka es nezinu.

Tātad, mums katram ir internets, cilvēki kas dzīvo lielās pilsētās, viņiem ir pieejams daudz un dažādi interneta pieslēgumi, un tātad, viņi izvēlās ātrākos, bet savukārt tādi kā es, kuri dzīvo aiz pilsētām, lauku vietās (nēesmu lauķis, y0) viņiem ir tikai tādi rādio interneti vai citi sūdi, kuri ir ļoti lēni, tātad, jo ātrāks Tev, internets, jo mazāks Tev pings būs, jo lēnāks internets, jo augstāks pings, sanāk Tevi, kiko dēļ sava interneta, jo viņš Tev, reāli lēns, vai arī reiti ir sačakarēti, bet tas ir cits stāts. Got it?

Ak jā, risinājums, pieslēdz labāku internetu.. :thumbsup:

Ā nu jā, otrais risinājums ir, iegūt imunitāti uz serveriem kur Tev, ir draugi. Pasaki, lai uzliek Tev, bet protams ir tā, ir interneti kuri ir lēni sūdi, bet iekš spēlēm nelago pat ar 300ping, bet ir lēni sūdi kuri ar 100 nenormāli nolago visu serveri, es esmu pirmajā grupiņā, vai arī meklē serverus kur nav High Ping Kicker, bet admini Tevi, tā vai tā kikos. :pizdiblee:

Edited by #wL.Media

lmfao Labi, es zinu, bet nezinu kā paskaidrot, bet nedomā, ka es nezinu.

Tātad, mums katram ir internets, cilvēki kas dzīvo lielās pilsētās, viņiem ir pieejams daudz un dažādi interneta pieslēgumi, un tātad, viņi izvēlās ātrākos, bet savukārt tādi kā es, kuri dzīvo aiz pilsētām, lauku vietās (nēesmu lauķis, y0) viņiem ir tikai tādi rādio interneti vai citi sūdi, kuri ir ļoti lēni, tātad, jo ātrāks Tev, internets, jo mazāks Tev pings būs, jo lēnāks internets, jo augstāks pings, sanāk Tevi, kiko dēļ sava interneta, jo viņš Tev, reāli lēns, vai arī reiti ir sačakarēti, bet tas ir cits stāts. Got it?

Ak jā, risinājums, pieslēdz labāku internetu.. :thumbsup:

Ā nu jā, otrais risinājums ir, iegūt imunitāti uz serveriem kur Tev, ir draugi. Pasaki, lai uzliek Tev, bet protams ir tā, ir interneti kuri ir lēni sūdi, bet iekš spēlēm nelago pat ar 300ping, bet ir lēni sūdi kuri ar 100 nenormāli nolago visu serveri, es esmu pirmajā grupiņā, vai arī meklē serverus kur nav High Ping Kicker, bet admini Tevi, tā vai tā kikos. :pizdiblee:

nu tad beidzot viens normaals cilveeks man speeja paskaidrot kas un kaa....paldies tev liels... nujaa ir man sudiigs nets, bet nu man par vinju nav jamaksa tape esmu prieciigs ka man vispaar vinjs ir, lai arii kaads :);) tad nu viss skaidrs kamaa taa probleema, nu neko kaa nu ir ir, bus vien jasamierinaas vismaz pagaidaam.......bet nu tiesham liels paldies ;)

Es , varu uz reiz ieteikt , kad speelee cs , apskaties , vai tev citas programas kuras ''patērē internetu nav ieslēgtas'' , tas ir mirc , skype , ventrilo , utorent utm ... ja , tev vel ir ''vajs'' internets tad , slēdz iepriekš minetāš programas arī arā ...

Uzaisti testu ! SEIT ! Pasaki cik tev tur rāda !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...