Daaaviiic Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Kads var skaidra latviesu valoda izstāstīt ka lai ieliek sms unban un sms acc web lapā ar e107 sistēmu? Es nesaprotu kur jaliek tie skripti! Vai ari ieliekat kautkadas bildes vai video pamacību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 http://www.w3schools.com/TAGS/tag_iframe.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daaaviiic Posted July 26, 2009 Author Report Share Posted July 26, 2009 (edited) http://www.w3schools.com/TAGS/tag_iframe.asp Ko lai es ar vinju daru? __________________________________________ Klick Edited July 26, 2009 by Daaaviiic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 1) palaist apache 2) uzklikšķini uz sms unban scripta 3) nospied pogu kombināciju shift+delete un OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 __________________________________________ Klick Izlasi ka iefreimot Kodu un tad to arii dari ! un ja tu butu gudrs tad nebutu shadu jautajumu uzdevis visticamak ka tev nekas neizdosies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daaaviiic Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 Labak reku man skype: ppii_007 Ja kadam ir teamviwer ta lai visu izdara! Dabuus acc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ja kadam ir teamviwer ta lai visu izdara! Dabuus acc! shaubos ka kads kas to maces gribes tev to taisit par acc un ganjau ka serverim nav nekadas nakotnes ej macies un taisi pats tava atieksme parada ka servers bus ne ilgak par menesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daaaviiic Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 tnx ivar par palīdzību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts