dEksha Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Sveiki. Man ir tāda bēda, ka uztaisot savas filmiņas (sony vegasā) es nevaru normāli apskatīties, jo playeris itkā nevar visam izsekot līdzi, bet, piemēram, skatoties kādu filmu, viss ir okey. Man ir gan VLC medija playeris, gan WMP, gan Winamp's un caur visiem minētajiem playeriem, filmiņa vienkārši raustās. Tauta, palīdziet lūdzu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 kodeki rullē; tev videokarte iespējams vāja. man bij šitais pats un divas iepriekš manis minētās lietas arī sanāca visa taā problēma daksha :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 (edited) Kādu kodeku izmanto saglabājot video? Uncompressed? XD2 Iesaku apstīties tutoriali tepat gign moviemaking sadaļā, meklē .wmv. Edited July 20, 2009 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now