portiķis Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Taatad lieta taada, nopirku veikalaa portatiivo datoru, ka jau zinaams viniem kaa iesleedz automatiski tiek uzrakstiits windows Vista. Peec kaada laika man Vista noriebaas un es paarinstaleju OS uz XP. Bet tagad ir sanaacis ta ka gribu atpakal Vistu . Man veikala teica ka portatiivajiem windows esot ierakstiits kautkaadaa chipaa, vai taa ir? Un ja ir tad kaads vareetu izstaastiit kaa palaist sho instalaacijas chipu un atguut kaaroto vistu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Tev veikalā forši sadirsa, varbūt arī diskā iedeva līdzi, bet tas maz ticams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
portiķis Posted July 17, 2009 Author Report Share Posted July 17, 2009 itkaa neviena diska pat liidzi nenaaca pat driveru diska nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
daviskrex Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Nokačā Vistas instalāciju un CD-KEY'am tev vajadzētu būt laptopam uz dirsas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now