Jump to content
GIGN Forum

Ikariam.lv

Pon41ks
 Share

Recommended Posts

Nesen iesāku spēlēt netā onlain spēlīti, un tā normāli paķēra..spēle tipa notiek in real time..stratēģiskā tipa spēle..jaceļ pilsētas, javeido kolonijas, jakaro..japērk un jamainās ar resursiem..var dibināt jeb stāties aliansēs...vislabākais ka tev nav vislaik jasēž pie tās spēles, un spēlēt var mēnešiem ilgi...

mērķis man ir tikt spēlētāju topā vismaz pirmajā simtniekā.. un vispār jau strauji kāju augšā...man jau padodas tā tirgošanās :D kad sāku nedaudz attīstīties, tad izdomāju ka japamēģina aplaupīt kāds vājāks.. :D pirmais upuris bij mans kaimiņš uz manas salas, kautkāds jauniņais bij ieradis celt pilsētu, un negribēja ziedot kokus kokzāģētavas attīstībai.. tad nu iesūtīju sākumā spiegu pie viņa, a viņš noķēra manu spiegu...nu tad arī gāju un aplaupīju...laupījums gan nebij liels..bet vienalga ;D

vispār jau cik skatos, baigi daudzi saslimuši ar to spēli..visos forumos par to spēli ir tēmas, visi apspriež baigos darījumus un maiņas.. :D karoč ja kāds grib stāties manā aliansē,un palīdzēt man tās izveidē tad dod man ziņu... uzraksta man spēlē vēstuli, niks man tur ir ''Qkers'' spēlēju pasaulē:Alpha

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...