DriNkO Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Fallensword ir MMORPG spēle, kurā ir iekļauta cīņa pret citiem spēlētājiem, iespēja tikt ģildē vai veidot savu ģildi, bet uzturēšana ir ļoti grūta, pirkt mantas uz izsoli vai nopirkt uz reiz, atkarīgs noi citu spēlētāju uzlikto cenu, ja ir kādi jautājumi par spēli, vai kā savādāk prasiet . Te būs recruit link (bilde) : Edited July 14, 2009 by DriNkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Kas man būs par to, ka piereģistrēšos no tava referāļa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriNkO Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 uzreiz nekā, bet varēšu megināt dabūt mantas, priekš noteiktiem leveliem. te ir tabula ko es iegūsto no tā ka tu pieregojies no mana linka un spēlē. Recruit reaches level 25: 2 points Recruit reaches level 50: 6 points Recruit reaches level 75: 10 points Recruit reaches level 100: 15 points Recruit reaches level 150: 20 points Par punktiem, pērk , vairāk staminu, tas ir gājienu iespējamību, lielāku daudzumu XP katrā stundā, lielāku somas izmēru, vairak draugus aliance ko pievienot, vairāk pretiniekus, biogrāfijai vairāk simbolu, vairāk staminas nākšanu stundā un vēl citas lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now