Jump to content
GIGN Forum

Ie, Skype, Ff, Gļuko


entw
 Share

Recommended Posts

Problēma pavisam vienkārša, bet tanī brīdī pavisam nezināma. Šis viss sākās, apmēram kādu nedēļu atpakaļ. Kā jau katru dienu jūzoju, savējo superīgo IE pārlūku, man nebija tā jaunākā versija, man laikam bija IE 7, nu vo tad atcerējos, ka jānovelk jaunais skype, jo vecais piebesīja, pēc sava izskata, un uz cita datora jau labu laiku lietoju viņu, nu tad velku kuru tur neatceros, īsumā, jaunāko versiju laikam 4.1 skype, nu novelku un tad izdomāju novilkt IE 8, k viss labi patīk izskats abiem, bet tad IE, nenormāli sāka gļukot, tipja ieeju kādā lapā jāgaida kādas 9 sekundes tikai, lai pagriezt labu uz priekšu, uz leju, uzklikšķināt uz kaut ko un tā visu laiku, pēc katra klikša, k jau nedēļu turos, bet tagad jau nu nežēlīgi piebesīja, tad sāku vainot skypu, jo domāju, ka viss dēļ Skype + Vista = smird, bet šodien sapratu, ka 100% vainīgs pats IE, kāds varētu kaut ko palīdzēt? Kā atrisināt, lai neiegļuko visu laiku, tagad izmēģināju FF, nekad nav paticis, bet nu pagaidām būs jāpalieto..

Programmatūra: Windows Vista Ultimate 32BIT

Link to comment
Share on other sites

Bet nedomāju, ka vaina ir anti-vīrusā, jo pirms tam gadu lietots un nekā tamlīdzīgs. Jā saprotu, ka daudziem nepatīk IE, un priekšroku dod FF, bet man personiski ļoti, ļoti patīk pavadīt savu laiku staigājot pa lapām iekš IE, nezinu kapēc.

Antivīrus: McAfee

Link to comment
Share on other sites

IE man personiigi vienmer ir lagojusi, bet skype un ff gan nee...

Lai arii man nevajadzeetu taisiit jaunu topic es te arii paprasiishu savu mazo problemu.. :thumbsup:

Tas ir normali, ka FF eed 80k ram ? Atveru FF, atveras majaslapa un apskatos cik daudz eed un skatos, ka 80..Vai arii taa ir daudziem ? Un otrs jautajums, kas pie velna ir skypePM.exe arii kkads suuds.Jums tads arii ir?

sor, par offtopic..

hmm, tikko arii secinaju, ka IE man eed 15k..

Edited by achee
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...