entw Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Problēma pavisam vienkārša, bet tanī brīdī pavisam nezināma. Šis viss sākās, apmēram kādu nedēļu atpakaļ. Kā jau katru dienu jūzoju, savējo superīgo IE pārlūku, man nebija tā jaunākā versija, man laikam bija IE 7, nu vo tad atcerējos, ka jānovelk jaunais skype, jo vecais piebesīja, pēc sava izskata, un uz cita datora jau labu laiku lietoju viņu, nu tad velku kuru tur neatceros, īsumā, jaunāko versiju laikam 4.1 skype, nu novelku un tad izdomāju novilkt IE 8, k viss labi patīk izskats abiem, bet tad IE, nenormāli sāka gļukot, tipja ieeju kādā lapā jāgaida kādas 9 sekundes tikai, lai pagriezt labu uz priekšu, uz leju, uzklikšķināt uz kaut ko un tā visu laiku, pēc katra klikša, k jau nedēļu turos, bet tagad jau nu nežēlīgi piebesīja, tad sāku vainot skypu, jo domāju, ka viss dēļ Skype + Vista = smird, bet šodien sapratu, ka 100% vainīgs pats IE, kāds varētu kaut ko palīdzēt? Kā atrisināt, lai neiegļuko visu laiku, tagad izmēģināju FF, nekad nav paticis, bet nu pagaidām būs jāpalieto.. Programmatūra: Windows Vista Ultimate 32BIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Sāksim ar to, ka IE smird (varat nemēģināt man iestāstīt pretējo). Lēns, gļukains n stuff. Pamēģini Chrome, varbūt iepatiksies. Antivīrusu lieto? Ja, jā, tad kādu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Bet nedomāju, ka vaina ir anti-vīrusā, jo pirms tam gadu lietots un nekā tamlīdzīgs. Jā saprotu, ka daudziem nepatīk IE, un priekšroku dod FF, bet man personiski ļoti, ļoti patīk pavadīt savu laiku staigājot pa lapām iekš IE, nezinu kapēc. Antivīrus: McAfee Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 izskenē vīrusus, spybotus un pārējos sūdus. IE viņus lasa kā ogas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 Ēm, nekad nēesu to darījis, tipja googlē jāatrod kaut kāds Free Spyware? Un jāizskanē un viss bumbās būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 (edited) IE man personiigi vienmer ir lagojusi, bet skype un ff gan nee... Lai arii man nevajadzeetu taisiit jaunu topic es te arii paprasiishu savu mazo problemu.. Tas ir normali, ka FF eed 80k ram ? Atveru FF, atveras majaslapa un apskatos cik daudz eed un skatos, ka 80..Vai arii taa ir daudziem ? Un otrs jautajums, kas pie velna ir skypePM.exe arii kkads suuds.Jums tads arii ir? sor, par offtopic.. hmm, tikko arii secinaju, ka IE man eed 15k.. Edited July 10, 2009 by achee Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Firefox'am vienmēr ir paticis labi paēst. Tas ir normāli. SkypePM.exe labāk neinstalē. Sūdi būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 SkypePM.exe labāk neinstalē. Sūdi būs aa nu sk par ff tad. a man programmu liste vins uzradas un eed 20k...itka neko neesu instalejis, nekadus skypepm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 SkypePM.exe http://forum.skype.com/lofiversion/index.php/t68533.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now