SaS^MAN Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Kur jūs svinēsiet zvejnieksvētkus, ja vispār svinēsiet? Es kā jau parasti laikam Lapmežciemā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Ventspilī, ja vispār svinēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 lmc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Eu, a Tu nezini kas tur īsti šogad notiksies? Paļubomu es jau dienā tur būšu. Gribu zināt kas un kā. Varbūt jau rīt vakarā braukšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) šogad tur ir krīze , reāli nekas nebūs: 11.jūlija ZVEJNIEKU SVĒTKU programma: 10:00 ? 13:00 Lapmežciema novada muzejā Eilas Vikmanes un Oleksija Krasnova vitrāžu izstāde ?Zivīm ir jāpeld? 10:00 Riteņbraukšana bērniem līdz 12 gadu vecumam 11:00 Pieteikšanās volejbola un basketbola sacensībām 11:30 Sacensības volejbolā un basketbolā 13:00 Sacensības ?Zvejnieku zābaka mešana tālumā? 14:00 Sagaidīsim Jūras valdnieku ?Neptūnu? jūras krastā (pie Plaužu mājas) 15:00 ?Neptūns?ar svītu ierodas sporta laukumā pie Tautas nama, svētku uzruna 15:30 ? 16:30 Virves vilkšanas sacensības 16:30 ? 18:00 Dejo tautisko deju kolektīvi - ?Daiļrade? no Rīgas (vad. Silva Štelfa), ?Greizie rati? un ?Ritenītis?no Garkalnes (vad. Ilze Mažāne), ?Trejdeviņi Baloži? no Baložiem (vad. Regīna Grebežniece), ?Veselava? no Veselavas (vad. Emerita Gruzde),?Brīze? jaunieši (vad. Inese Cīrule) un vidējā paaudze (vad. Juris Poga) no Lapmežciema. 18:00 ? 18:30 Dejo Jūrmalas pilsētas deju studija ?Virziens? (vad. Ligita Apena) 18:30 ? 19:30 Uzstājas Lapmežciema dziedošie kolektīvi ? bērnu popgrupa ?Vējā?, sieviešu vokālais ansamblis, tradīciju ansamblis ?Liedags? 19:30 ? 20:30 ? Dzied un spēlē Jelgavas Zemessargu 52. kājnieku bataljona ansamblis ?Junda? 20:30 ? 21:00 Līnijdejotāju kluba ?Jautrie zābaciņi? uzstāšanās (vad. Irita Rumbeniece) 21:00 ? 22:00 Uzstājas teātru deju studija ?Savanna? (vad. Sarmīte Jēgere) un deju studija ?Mirāža? (vad. Zaiga Oše) 22:00 Zaļumballe kopā ar grupu ?Novadnieki? Skaņa VILKS AUDIO btw , paklausoties novadniekus , gribās svinēt kautkur citur http://www.draugiem.lv/music2/player/windo...p;aid=undefined http://www.draugiem.lv/music2/artist/?id=1271 Edited July 9, 2009 by jukka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Galvenais, ka ir Zaļumballe un minkas Ja sanāks, tad braukšu uz Salacgrīvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Nu parasti juras svetki tiek svineti Rucavaa vai Pavilostaa kur normalas minkas nav apstrādāt un izoperēt,bet shogad un pagajusho gad galigi uz shiem svetkiem nestav!ja nu vienigi padzershu aluteenu un kaut kur aizcierashu tapat! lai gana pa dienu man gaidams pikniks pec darba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Ja sanāks, tad braukšu uz Salacgrīvu Labs, gludais! Satiksimies džungļos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Tu arī uz Salacgrīvu? Hmm, ja es tikšu uz turieni, tad varētu saskrieties. Atsūti savu numuru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARCA Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Klau kāds nezin kas Rojā būs doma uz turieni raut svinēties . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Lapmežciemā. Klau kādam nav informācija, kas tur būs uz nakti pludmalē? Kas par grupām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Pāvilosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Klau kādam nav informācija, kas tur būs uz nakti pludmalē? Kas par grupām? khēm, kādi 3 gadi atpakaļ tur bija visvaren tuss, baigi patika. Es mēģināšu paskatīties i-netā, ja nē sazināšos ar vietējiem Būtu vairāk cilvēku, kas dodās uz lmc bez mazvai mazais tuss sanāktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 LOL wut ziemassvētki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Kāds malacis pacenties un nomainījis Zvejnieksvētkus pret Ziemassvētkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Nomainīju atpakaļ. Nezinu kurš pacentās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Es pabrīnījos wtf, esmu ierakstījis ziemassvētki? XD btw. check out! 14.00 Neptūna sagaidīšana, Deju kolektīva ?Brīze? koncerts 18.00 Slapjo ?T? ? kreklu šovs 19.00 BMX frīstailšovs. Paraugdeminstrējumi. 20.00 Straptautiskā konkursa Fin Baltic karaoke ?Karalis un karaliene ? 2004? atlases kārta. 21.00 Fomins & Kleins 23.00 Grupa ?Z-Scars? 01.00 Karaoke fināls ? Labāko dziesmu izlase līdz rītam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KennyZzz Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Parasti tur svin parkā , bet tākā tur pašlaik ceļ sporta zāli varbūt būs tā ka svinēs pie jūras, vel nekas nav zināms. P.S Es svīnēšu Lmc, es tur dzīvoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Vai nu Pāvilostā, vai Rojā Link to comment Share on other sites More sharing options...
resng4lvis Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) Kuldiiga, pavilosta! Edited July 9, 2009 by resng4lvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Nu agrākos gadus bija labi pasākumi pie jūras, pēdējos 2 vai 3 gadus tur grupas nu tā ne visai, bet nu pie tā piepalīdz alkohols un draugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Salacgrīva vai Saulkrasti. Bet 100% neesmu drošs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARCA Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 HyperBoy naksies vien svinet roja Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Piedāvāja svinēt Salacgrīvā, bet nu nezinu gan... Nekad iepriekš neesmu svinējis šos svētkus, neredzu jēgu to darīt arī tagad. Pārējiem novēlu labi pavadīt laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Esmu svinējis 1 reizi. Un tad i to biju galīgi sīks un atceros, ka Neptūns no jūras peldēja klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now