aM` Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Tātad mēģināuju uzinstelēt IPB forumu visu darīju pareizi, bet man uzmet šādu kādu sūdainu erroru. Strādāju ar Win7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Varbūt tāpēc, ka physical path ir nepareizs? Nū, aiz "www" gadījumā nevajag "\"? Edited July 3, 2009 by DeteCtiV Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Nesaprau? Kurā vietā tieši aiz "www" vaig to \ Edited July 3, 2009 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Pēc skrīna skatoties, tieši zem error'a, labajā kolonnā: "Physical path D:\inetpub\wwwroot\forums". Parasti tās mapes nosaukums ir vienkārši "www", tātad starp www un root vajadzētu būt "\". Vai varbūt tas root tur vispār ne pa tēmu ierakstījies, un tādam tur nemaz nevajadzētu būt. Kaut kur instalācijas sākumā gan jau to var mainīt. Ja tā nav, tad atvaino, ka piesārņoju tavu topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Nu itkā ir defūltā mape "www" bet nu nez kāpēc tāda tur iesaistīta, varu mēģināt pārdēvēt varbūt "www" mapi uz "wwwroot" Mošk tad aizies kautkas. jo kad bija winXP tad visu mierīgi kā pa sviestu varēju uzlikt. :/ EDIT: A vispār tur kur rāda "Physical Path: D:\inetpub\wwwroot\forums" šo man tāda lokationa nemaz nav. Man AppServ un tie visi stāv uz "C:\AppServ\www\forums" EDIT2: Pats esi ķēries klāt Win7? Varbūt ja neiznāks nekā ko saki tu man varbūt varēs pālīdzēt kāds gudrāks kurš ir uz Win7 ir palaidis Forumu. EDIT3: Itkā uzgāju kkādu šitādu pamācību vai ko, bet nu itkā pēc tās visu izdarīju, bet nekā http://learn.iis.net/page.aspx/266/trouble...cing-in-iis-70/ Edited July 4, 2009 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Ja tur ir tāds conf.global.php tad tam vajag pareizu PATHu norādīt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 Paldies, visiem kas centās pālīdzēt, bet tiku pats galā nu iedomājos daķim izmantot serch un piemeklēt vienu šitu Var vērt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts