Jump to content
GIGN Forum

Haha Rofl


quelyd
 Share

Recommended Posts

lol, tu tākā maz bērns: "Mammu plzplz nopērc saldējumu" tak nelikšu, nevaig. ;)

Anekdote kuru atradu feisā :

"Hallo?" "Čau, mīļumiņ, šeit tētuks. Vai mamma ir blakus?" "Nē. Viņa ir augšstāvā, guļamistabā ar Kārļonkuli." Pēc neilgas pauzītes, "Bet mīļumiņ, bet tu taču nevienu Kārļa onkuli nepazīsti." "Pazīstu gan, viņš tagad ir aušstāvā ar manu mammu." Pauze. "Ahh, nu labi. Tad klausies, ko es vēlos, lai tu izdari. Noliec klausuli uz galda, uzskrien augšā, pieklauvē pie guļamistabas durvīm un saki mammai, ka tētis tikko piebrauca." "Labi, es tūlīt." *** Pēc pāris minūtēm meitenīte atnāk atpakaļ pie telefona. "Tēti? Es to izdarīju." "Nu un kas tad notika, saulīt?" viņš vaicāja. "Nuu, mamma sabijās un izlēca no gultas pilnīgi plika un skrēja apkārt pa istabu kliegdama. Tad viņa paklupa aiz paklāja un sasita galvu pret galdiņu. Tagad viņa vairs nekustās!" "Ak, Dievs!!! Un kas notika ar Kārļonkuli?" "Viņš izlēca no gultas arī pilnīgi pliks ļoti bija nobijies un izlēca pa logu peldbaseinā. Bet man šķiet, ka viņš nezināja, ka tu pagājušonedēļ izlaidi ūdeni, lai varētu iztīrīt to. Izskatās, ka viņš ir beigts." ***Gara pauze*** ***Garāka pauze*** ***Vēl garāka pauze*** Tēvs: "Peldbaseins? Vai esmu pazvanījis uz 64721342?"

Edited by quelyd
Link to comment
Share on other sites

Bilde grauj. :lol:

Par to Liepāju - zini, nedzīvojot Liepājā, nezinot tos cilvēkus, nezinot viņu darbus, kaut ko spriest dumi. :) moš gudras galvas pat nezinot latviešu valodu.

Link to comment
Share on other sites

Nesaprotu kas tajā bildē bija tik satriecošs. Tu esi gejs? ^_^ ^_________________^ Līdzīgu skatu es redzu vairākas reizes dienā apmeklējot toleti... bet varbūt es vienkārši bildi nesaprotu.

Kas attiecas uz video... īpaši nešokēja. Latvija tādā veidā pavisam noteikti spēj izcelties.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...