GooD`MeN Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) visi, aizbraukšu uz liepāju un nonesīšu jūs ar savu zālespļāvēju, lol! WELCOME P.s. Tev gludekli patikto ja tev skalpu nonjemtu no augshas vai no apakshas? Edited July 3, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 P.s. Tev gludekli patikto ja tev skalpu nonjemtu no augshas vai no apakshas? Ej izskalo savu konstanto pimpi no organisma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heartbrk Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 aww fū tā pretīgā vecene atgādina man to pasisto filmu, kur bija Perisa Hiltone kā skaistule, un pretīm neglītene, līdzīga šitajai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Bleee tu arii visu njem uzreiz pie sirds! Buutu tevi samiljojis un buchu iedevis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Buutu tevi samiljojis un buchu iedevis! Tu arī esi gejs? Piedod nenoturējos, te pēdeja laikā, populārāka frāze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Nē. Pēdējā laika populāra frāze ir "yo, es c-walkers". Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Piedod nenoturējos, te pēdeja laikā, populārāka frāze. Mans texts - YO , ES C-WALKERS !!! kas tu ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Ok, turpinam piedirst topiku. Ko sakat par jauno medijas parakstu? Jā, mēs varam! - tā ASV prezidents Baraks Obama saka arī Latvijai izdevniecības ?Pētergailis? izdotajā grāmatā ?Baraks Obama ? melnais Kenedijs?. Grāmata par ASV prezidentu Baraku Obamu ir ne vien stāsts par to, ka sapņi var piepildīties, bet arī solījums Latvijai un visai pasaulei, ka aiz dižķibeles ir saskatāma jauna ēra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 ...paraksts ir ideāls..it īpaši sarkanie izceltie vārdi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 P.s. Tev gludekli patikto ja tev skalpu nonjemtu no augshas vai no apakshas? vēlreiz dirsīsi manam pacanam, būs darīšana ar mani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 SAMURAY, nu kurš tagad ir skarbais vecis ar šauteni? Tava vadīšanas laiks ir beidzies, . BILDE: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Baidies. Samurais šauj cūkas ar savu bisi. Media. Ar savu 4,5 milimetru gaiseni vari zvirbuļus tikai trenkāt. Samurais ka paņems savu 12. (vai 16.) kalibru tad tev nepaveiksies. Edited July 3, 2009 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 Tākā jūs lohi sākāt piedirst topiku, es atļaušos teikt- MODI slēdzīet ciet šo topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Man šķiet, ka topiks izvērtās daudz interesantāks par sākotnējo sūdu. Tā kā lohs laikam paliec tikai tu pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Media. Ar savu 4,5 milimetru gaiseni vari zvirbuļus tikai trenkāt. Samurais ka paņems savu 12. (vai 16.) kalibru tad tev nepaveiksies. Laikam kuiļiem visvairāk jābaidās Ai, ko tur pūlēties Edited July 3, 2009 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 Gludinātāj, tu esi kkāds negatīvas enerģijas apmāts cilvēks, aizej novelc melnās drēbes, pārāk daudz sliktā enerģija ir sakrājusies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 pēc topika autora lūguma - topiks aizvērts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts