quelyd Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Laba diena jūsmājās. Vispār visa diena paiet vienā rēkšanā. Sanāca tikko pirms pāris min atrast satriecoši graujošu bildi draugos. http://www.draugiem.lv/gtop/?21247146&...062614262751377 Vispār viela pārdomām Šeit Edited July 3, 2009 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Nēnēnē, Tu mūs visus apgejoji Tagad mēs visi esam geji Nu quelyd pastāstī visiem savu to dienas stāstu plzplzplz, par to gulēšanu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 (edited) lol, tu tākā maz bērns: "Mammu plzplz nopērc saldējumu" tak nelikšu, nevaig. Anekdote kuru atradu feisā : "Hallo?" "Čau, mīļumiņ, šeit tētuks. Vai mamma ir blakus?" "Nē. Viņa ir augšstāvā, guļamistabā ar Kārļonkuli." Pēc neilgas pauzītes, "Bet mīļumiņ, bet tu taču nevienu Kārļa onkuli nepazīsti." "Pazīstu gan, viņš tagad ir aušstāvā ar manu mammu." Pauze. "Ahh, nu labi. Tad klausies, ko es vēlos, lai tu izdari. Noliec klausuli uz galda, uzskrien augšā, pieklauvē pie guļamistabas durvīm un saki mammai, ka tētis tikko piebrauca." "Labi, es tūlīt." *** Pēc pāris minūtēm meitenīte atnāk atpakaļ pie telefona. "Tēti? Es to izdarīju." "Nu un kas tad notika, saulīt?" viņš vaicāja. "Nuu, mamma sabijās un izlēca no gultas pilnīgi plika un skrēja apkārt pa istabu kliegdama. Tad viņa paklupa aiz paklāja un sasita galvu pret galdiņu. Tagad viņa vairs nekustās!" "Ak, Dievs!!! Un kas notika ar Kārļonkuli?" "Viņš izlēca no gultas arī pilnīgi pliks ļoti bija nobijies un izlēca pa logu peldbaseinā. Bet man šķiet, ka viņš nezināja, ka tu pagājušonedēļ izlaidi ūdeni, lai varētu iztīrīt to. Izskatās, ka viņš ir beigts." ***Gara pauze*** ***Garāka pauze*** ***Vēl garāka pauze*** Tēvs: "Peldbaseins? Vai esmu pazvanījis uz 64721342?" Edited July 3, 2009 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Bilde grauj. Par to Liepāju - zini, nedzīvojot Liepājā, nezinot tos cilvēkus, nezinot viņu darbus, kaut ko spriest dumi. moš gudras galvas pat nezinot latviešu valodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 Mož kāds liepājnieks varētu noraksturot to video šeit? Vispār interesē, vai ir tā kā, tas pirmais krievs saka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Nesaprotu kas tajā bildē bija tik satriecošs. Tu esi gejs? ^_________________^ Līdzīgu skatu es redzu vairākas reizes dienā apmeklējot toleti... bet varbūt es vienkārši bildi nesaprotu. Kas attiecas uz video... īpaši nešokēja. Latvija tādā veidā pavisam noteikti spēj izcelties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 Vispār esmu pamanijis, ka gign jūzeriem patīk kādu nosaukt par geju, varbūt tu pats esi gejs? ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 fotožopers Yo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Kā tu zināji? Vispār to nevajadzēja uztvert tik personiski... XD btw, minds, tā bilde īstenībā ir diezgan stilīga. Edited July 3, 2009 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Es , pi** bl* :D ! Autor gribi mani nogalināt :D ! Tava bilde ir laba , bet ievērtē šito - ACIS NEDEG ! ? 1.Bilde palasi komentārus :D ! Edited July 3, 2009 by aGGy^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Labi, par cik te tiek likti visādi lūžņi, atļaušos es arī... Jūs kādreiz esat dzirdējuši terminu Politiskā impotence ? Raksts nav interesants, uzsvars tiek likts uz pašu vārdu salikumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Ak dievs tās bildes ir vnk OMFG Kur kko tādu var izrakt palasiju, komentāri arī graujoši Edited July 3, 2009 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Kur kko tādu var izrakt Bl* palasi komentārus ! Šitā bilde vnk mani ubivajet ! OMFG ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
112 Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Acsi nedeg?? uj bet ta meitene uzhas cik neglita seja... krutis toties lielas! var ka scary movie tuti galva un aida ciema! :sick: Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) :sick: Beefs 112 = beefs? WTF? Edited July 3, 2009 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 jamauc nakamos janjus ar svinet silma4os Bilde prosta gaaz no kajaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 http://www.draugiem.lv/gtop/?9v7nugu Šitā vēl labāka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Padirshat vel pa Liepaju kaut ko? Nokjersim sasitiisim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Labs`Cilvēki kurš te kko dirš par liepāju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Panjirdz veel tik! Es tevi atradiishu! Zinu ka tev tagad ir iisi mati Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 (edited) eu kamon čaļi, neaizejat offtopickā plz. Ja rakstat, tad vismaz pievienojiet kādu rēcīgo bildi klāt. Edited July 3, 2009 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Nu, un ko tu man izdarīsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 BAIDIES!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) visi, aizbraukšu uz liepāju un nonesīšu jūs ar savu zālespļāvēju, lol! Es tomēr atturēšos no tradīcijas, un neievietošu visādas kroples. http://www.draugiem.lv/gtop/?0&pic=2006081018075444416 Edited July 3, 2009 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts