Baek Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Jautājums vai vēl joprojam var viņas iegūt , ja tu neesi iestajies autoskola ? It ka zvanīju uz csdd viņa man teica , ka B kategorijas tiesības pašmacības ceļā nevar apgūt , ka it ka jabūt iestajušam autoskola , kr4 kaut ko dirsa , es pats nesapratu ko tā vecā piepe man teica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 nav jāiestājas, lai dabūtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Pase, medicīniskā izziņa kabatā un aidā uz CSDD. Par medicīniskajām izziņām topiks jau bija. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=38218 Viss info ir atrodams CSDD mājaslapā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 B kategorijas tiesības pašmācības ceļā iegūt nevar, bet tev jau vajag B kategorijas MĀCĪBU tiesības, kurām vajag tikai izziņu par 2 rokām, 2 kājām u.c. sīkumiem. ar smadzenēm gan būs problēmas, ja pat csdd info nespēj normālu jautājumu uzdot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted July 2, 2009 Author Report Share Posted July 2, 2009 Tu labāk nebūtu neko rakstījis šeit , riebjas idioti kuri nezin neko un dirš. Es zvanīju uz csdd informācijas tel. viņi man tā pateica , un es savu jautājumu viņiem skaidri , gaiši pateicu. Ir tādi cilvēki kuriem prasa vienu ,bet viņi citu pavisam atbild , takā kā jau es tev teicu tu labak varēji šeit neko nerakstīt un netēlot no sevim baigo umniku. Skaidrs un paldies par atbildēm cash un rusty! Varat slegt ciet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts