BeWiSe Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) Sveiki! Teiksu godigi nezinu ko raxtit. Teiksu ka ir. Speleju uz jusu csdm servera nevisai ilgi, bet man patik. Un problema tada ka nav pietiekami daudz adminu.. man nav admina kas var pateikt labu vardu pa mani. Bet es varu pateikt to ka man ir 3 gadi pieriedze. Neprasisu daudz tikai amx|_slap\saly tas lai esedetu baze. amx_kick tas lai izmestu player ar lielu ping un eraklametu citus serverus amx_ban tas lai nobaotu citerus. amx_votemap tas lai nobalsotu ja cilveki grib citu karti. Uz servera speleju diezgan biezi! Paldies par uzmanibu! Mani stati: http://stats.gign.lv/csdm/player.php?id=129864 Edited July 1, 2009 by BeWiSe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) Varētu pateikt ar kādu niku cs spēlē, jo vienkārši statos ir tikai viens bewise ar nospēlētām 3h ( viņam niks tāds savādāks ). EDIT : Paldies par editu ar savu statu ielikšanu, bet tāpat Tev pašam neliekas, ka 3h būtu tākā nedaudz par maz, un pietam tev šis ir tikai otrais posts un es skatos, ka tu nēsi izlasījis šīs sadaļas noteikumus, tas būtu - tu savu pirmo postu vispār bezsakarā ierakstīji citā acc pieteikumā. Edited July 1, 2009 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeWiSe Posted July 1, 2009 Author Report Share Posted July 1, 2009 a jaa es aizmirsu mans niks ir [cFg]* - -=BeWiSe=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 nu gan tev izdevas jocinjs... Acc uzlikts... ej un spelee laimigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Man patika amx_saly Vispār tev burts "n" sūdīgi šansē, ja neesi pamanījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Tu njirgajies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 es domāju ka jādod, kā nekā slap un saly ir ļoti nepieciešamas komandas csdmā, kā arī online taims ir ļoti iespaidīgs oj un pieredze 3 gadi cs, nu kur nu vēl labāku kandidātu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Piekriitu jerrico! Vinsh csdmaa slapos cilveekus lai neseezh baazee!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Ha ha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts