A78 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Vispirms tiku izkikots uz 4min bez reason. Lab, peec 4 min ieeju atpakalj serverii uzprasu kaapeec mani izkikoja, admins ignoree mani. Peec kaada briizha saka, lai izsleedzu flash light, paprasiiju kaapeec un atkal kick uz 5 min. Varbuut kaads man vareetu atbildeet kaapeec nevar flash light lietot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Varēt var. Varbūt adminam ne īpaši patika tas, ka tu skraidi ar ieslēgtu flashlightu, tādā veidā reizi pa reizei nododams kādu no tīmmeitiem vai adminu pašu, jo, kā jau mēs visi ļoti labi zinām, ieslēdzot flashlightu ap tevi apkārt spīd manāma gaisma. Man atkal pretjautājums - kādā bezsakarā tev viņu vajag lietot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Tu eezels esi??? Ja tu kaut kur staavi ar savu flashlight tad tevi var pretinieks zin ka tu tur esi, un tas noziimee, ka tur kur tu esi neviens vairs nevelas buut jo tur enemy zin, ka vajag iemest HE vai pashaut caur sienu! GOT IT DONKEY? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ja jau CS`aa tada fishka ir dota,tad kapec nevar? Piemeram es ar flash light varetu parbaudit visus stuurus un tumshaas vietas un arii pretinieku apzhilbinat? Tas tak ir atljauts! Sakam izdomat savus noteikumus? Lai gana no otras jaa tas nodod poziciju Bet tad ej citur,ja traucee Link to comment Share on other sites More sharing options...
A78 Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 tas ir csdm, kaada tur poziicijas nodoshana, tur cilveeki tev muguraa spawnojas. Tad vajag bljedj uzrakstiit noteikumus nahuj nevis kickot un veel nepateikt par ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Eu umnjik paraadi kaadu vietu kur tu esi mineejis, ka tas ir CSDM Link to comment Share on other sites More sharing options...
A78 Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 Domaaju, ka biju piemineejis, izraadaas nebiju, labi, tagad beidz *lamuvārdi* Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 kurš admins? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A78 Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 sn00p Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) Hah, arī mans otrais labākais draugs norāvis sūdzību. EDIT* Bet reāli tu tā arī neatbildēji - kam tev to flashlight un it īpaši CSDM? Nu nav no viņa nekādas jēgas, vismaz neesmu atradis nevienu jēdzīgu pielietojumu, izņemot pakaitināt citus spēlētājus vai nobindot +wheelup un mēģināt kādu nogalināt noflashlightojot, kas vienalga neizdodas. Edited June 29, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 visticamāk, ka tu ar viņu spīdināji tur kur nevajag un traucēji citiem spēlēt. lai nu kā, par kiku sūdzības neviens neraksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts