Jump to content
GIGN Forum

Errors , Windows Error ?

Recommended Posts

Sveiki... man raada tizlu error , kad gribu iet kaadaa programmaa - - iemesls ?? zinat?, ir bijusi probleema ,? nesaprotu pa krieviski.. tapee isti nezinu ar kas pa probleemu... HELP!

( paraadijas kad sikais pusbraalis speeleeja BF 1942 )

paintaa nevar ieiet... nevaru pic iedot -- meegiashu type that shit - --- -- точка входа в пяоцедуяу GetWindo не найдена в ъиълиотеке DLL USER32.dll

Da labi.. tikko uz halavu iegaju painta... bet.. huina tikunta...nesaseivojas pic! ( NEVAREJU PASTE )

To shaizi pa russki rakstiju kaadas 7 min.

Edited by CreativeNemesis

( paraadijas kad sikais pusbraalis speeleeja BF 1942 )

paintaa nevar ieiet... nevaru pic iedot -- meegiashu type that shit - --- -- ??Š???Š?Š? Š???Š?Š?Š? Š? Š???Š???Š?Š??�???� GetWindo Š?Š? Š?Š?Š?Š?Š?Š?Š? Š? ?�Š??�Š?Š?Š???Š?Š?Š? DLL USER32.dll

Da labi.. tikko uz halavu iegaju painta... bet.. huina tikunta...nesaseivojas pic! ( NEVAREJU PASTE )

To shaizi pa russki rakstiju kaadas 7 min.

Print Screen plx!

P.S 1400

es jav printeeju to skrrinu........... bet es nevaru8 paintaa ieiet deel ta errora!!! tad uz halavu iegaju!!! jopcik popcik! izlasi ko rakstiju!

un wtf... tgd pastos.. raada kur rakstiju po russki - kkaads 1/2 un citus suudus... nu labi iegaju microsoft paint editoraa. - un tas bildee ir siikasi pusbraaalis :)

post-17958-1245926215_thumb.jpg

Edited by CreativeNemesis

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...