CreativeNemesis Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 (edited) Sveiki... man raada tizlu error , kad gribu iet kaadaa programmaa - - iemesls ?? zinat?, ir bijusi probleema ,? nesaprotu pa krieviski.. tapee isti nezinu ar kas pa probleemu... HELP! ( paraadijas kad sikais pusbraalis speeleeja BF 1942 ) paintaa nevar ieiet... nevaru pic iedot -- meegiashu type that shit - --- -- точка входа в пяоцедуяу GetWindo не найдена в ъиълиотеке DLL USER32.dll Da labi.. tikko uz halavu iegaju painta... bet.. huina tikunta...nesaseivojas pic! ( NEVAREJU PASTE ) To shaizi pa russki rakstiju kaadas 7 min. Edited June 25, 2009 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 ( paraadijas kad sikais pusbraalis speeleeja BF 1942 ) paintaa nevar ieiet... nevaru pic iedot -- meegiashu type that shit - --- -- ??Š???Š?Š? Š???Š?Š?Š? Š? Š???Š???Š?Š??�???� GetWindo Š?Š? Š?Š?Š?Š?Š?Š?Š? Š? ?�Š??�Š?Š?Š???Š?Š?Š? DLL USER32.dll Da labi.. tikko uz halavu iegaju painta... bet.. huina tikunta...nesaseivojas pic! ( NEVAREJU PASTE ) To shaizi pa russki rakstiju kaadas 7 min. Print Screen plx! P.S 1400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted June 25, 2009 Author Report Share Posted June 25, 2009 (edited) es jav printeeju to skrrinu........... bet es nevaru8 paintaa ieiet deel ta errora!!! tad uz halavu iegaju!!! jopcik popcik! izlasi ko rakstiju! un wtf... tgd pastos.. raada kur rakstiju po russki - kkaads 1/2 un citus suudus... nu labi iegaju microsoft paint editoraa. - un tas bildee ir siikasi pusbraaalis Edited June 25, 2009 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now