Shut The Fuck Up :) Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Kad es apmēram peec 3 gadu cs1.6 speeleesanas pameeginaaju css likaas ka css ir krietni labaaks (grafika + kartes + wep ) bet driiz vien apnika. tomeer @ 1.6 ir jaadomaa kaa shauj nevis ber ka bots & laigan kartes ir vienkaarsas tas ir pietiekosi intresantas. BTW pameegini gunz vai tf2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Vēl šo baltdien atceros ko worm`s pateica par sourci "Tā ir parodija par CS", vienmēr esmu piekritis šīm teikumam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted June 25, 2009 Author Report Share Posted June 25, 2009 (edited) Jap esmu izbaudijis ^^ Nu tad galu gala virakums par 1.6.... Paldies par topikiem tgd pasham jadoma EDIT:A un vel fpsbanana.com. domaju ka css atistitaks jo viss tgd ir css vairak mapes guis utt.... kadreiz bija otradi.. Edited June 25, 2009 by DeSaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.W. Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Es speelēju abas cs1.6 man patiik war3 serveri bet css man patiik alien vs predators abas speeles ir labas:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Kurā mirklī tika prasīts, ko tev patīk spēlēt?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gailis 2 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 1.6 man liekās ir populārāks, bet par gaumi nestridas, citus postus neesmu lasījis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 CS 2D Ierullē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Drīzumā pāries? lol, jau tā kā 5 gadi pagājuši, bet css spēlētāji gandrīz vai tikai samazinās . Visas ūberpro cs:s līgas arī kaput (cgs). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now