ZnT Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 (edited) Sveiki gign`ieši ! Mani sauc Zintis Megnis , es esmu no Dobeles citreiz arī esmu Liepāja (nu tas pa brīvdienām) . Man ir 15 gadi , bet man ir galva uz pleciem . Neesmu tāds kā citi , kuriem ir 15gadi . Es parasti jūsu serveros spēlēju ar niku ZnT . Kādreiz arī niks man bija BadBoys , bet to vairs neizmantoju . Tagat labāk palieku pie ZnT , jo tas man vairāk patīk . Un niks man ir gandrīz tāds pats kā vārds Zintis , tāpēc arī man šitas niks patīk . Un domāju ka šito niku atstāšu uz visu laiku kamēr spēlēšu cs`u . Un domāju ka cs`u spēlēšu diezgan ilgi . Vismaz vēl kadus 3gadus . Es cs`u jau spēlēju kādu 5vai6 gadus . Un es par to priecājos . Es nodarbojos ar basketbolu un futbolu , jo man patīk daudz nodarboties ar sportu smile.gif Es brīvajā laikā daudz nodarbojos ar sportu , jo eju ar draugiem spēlēt futbolu un basketbolu . Tāpēc esmu diezgan sportisks . Piedalos arī daudzās sacensībās , kas saistīts ar sportu . Un es ar to lepojos , ka piedalos daudzkur . Bet diemžēl ir viena kaitīga atkarība tā ir smēķēšana Un domāju ka tas ļoti daudz traucē , jo plaušas netur . Daudzi draugi domā , ka esmu romantiķis , bet pats tā nedomāju , nezinu kāpēc . Arī par mani saka tādas lietas jauks,draudzīgs,nelieto rupjus vārdus,mīļš. Bet par visu es nevarētu piekrist , jo domāju kā jau kuram zēnam ir nācies lietot rupjus vārdus , tāpēc domāju ka tas ir nevietā pateikts par mani . Bet ar to ir jāsamierinās , ko saka citi . Tagat ir sākusies vasara domāju ka daudzi admini nebūs aktīvi , tāpēc domāju ka es varētu būt tas admins kurš serveri pa vasaru varētu uzturēt kārtībā . Jo pa vasaru bieži sanāk sēdēt pie pc . Vienīgi nesanāktu un nebūtu tik aktīvs , tad kad ir svētki , jo pašam arī gribētos pasvinēt . Un tāpēc domāju ka nebūtu Jāņos aktīvs . Man arī patīk piedalīties daudzos cup`os . It īpaši 1x1 cup`os , aim_mape`s . Tos cup`us es dievinu Vēl ar draugiem bieži uzspēlēju 5x5 . Vislabāk man patīk dd2 , jo tur esmu jau pieradis . Un tur man ir viegli spēlēt nekā citās mapēs . Vēl varētu uzspēlēt inferno , domāju ka tur arī labi ietu . Mana adminēšanas pieredze ir liela , esmu bijis daudzos serveros admins . Piem. cs.nyd.lv , war3.nyd.lv , cs-ozo.oo.lv un vēl daudzos tagat negribās visus uzskaitīt , bet domāju ka kāds no jums ir redzējis mani kā labu adminu . Un arī daudzus neatceros . Nu tiekas mani zin , domāju ka spētu kautko labu pateikt par mani . Bet domāju ka te neviena tāda nav , kas mani varētu zināt . Es parasti serverī esmu pa dienu un vakarā , brīvdienās arī esmu no rīta , bet visbiežāk esmu pa dienu un vakarā ! Bet kad būšu Liepāja tad daudz spēlēšu pa naktīm . Jo lielāko daļu vasaru būšu Liepāja . Neko citu Liepājā gandrīz nedaru , kā sežu pie datora . Vienīgi vēl eju uz jūrmalu , bet ne bieži . Es vēlos būt admins , lai jums palīdzētu . Un domāju ka man arī tas iznāks . Bet tas jau jāspriež jums . Un xgag , jo bieži ir kas lamājās , un nav kas uzliek gagu . Jo sanāk ka bieži kāds lamājās un nav neviena kas varētu uzlikt gagu Nu ja varētu tad vēl klāt varētu piesviest xkick , jo bieži ir arī freefragi Reģistrēts niks man ir uz diezgan ilgu laiku Pasūtīju ļoti daudz . Tātad mani varētu rekomendēt GooD MaN , un domāju ka varbūt vēl kāds spētu http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=8289 Ir bijuši tur vēl niks ZnT->GooD un tur ir kautkādas stundas , bet tas niks statos nerādas . Vēlos acc @ pub Ar cieņu ZnT ! Edited June 22, 2009 by ZnT Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Stundu skaits tāds pamazs Pieteikumu nēsi kopējis ? Tev tur ir smile.gif, wub.gif, sad.gif un citi sūdi ? Nēsi šo pieteikumu izmanotjis jau citur ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 PIETEIKUMS IR VIENKĀRŠI SUPERLOL. Visvairāk man patika sevis raksturošana. haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 lol, kādus pēdējos 20 cilvēkus rekomendē GooD MeN's. p.s. http://www.pick.lv/forums/index.php?showtopic=1828 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 jā, gl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts