Izliecies Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 nu jā. ausis man ir, vajag mikrofonu. nezinu, cik tādi maksā, bet nu cenā droši vien līdz ls 5, domāju, ka vairāk nevajadzēs. rakstot atradu šitādu: nu kkas tāds derētu, bet lētākais tam ir ~ls 7 variants. vajadzētu lētāku, nešķiet, ka ir vērts tērēt ls 7 vienam pašam mikrofonam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Var arī pa latu dabūt, ir tādi balti ar statīvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Man ir gandrīz identisks Logitech mikrafons tikai pamatne ir citādāka. Pirku pa 4.80Ls veikalā 636 uz Kr.Barona ielas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 atradu šitādu salidzini.lv. to arī laikam ņemšu. paldies, varat slēgt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 šitādu salidzini.lv. to arī laikam ņemšu. paldies, varat slēgt ciet. Ietiektu tomēr tev piemest 2.50 un pirkt zināmas firmas mikrafonu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) gludais, istenībā tam mikrafonam, ko viņš taisās ņemt nav nevainas, lietoju jau divus gadus, nav bijušas nekādas problēmas, vienmēr var normāli dzirdēt, bet nu jā, ja ir nauda var, protams, ņemt ko labāku/pazīstamāku. Edited June 17, 2009 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Prims, ~ 2,3 ned, elkorā nopirku tieši tādu logitech mic'u kā Tev bildē. ( 11.99ls ). Vispār liela problēma tie mikrofoni, entos datoru veikalus izstaigāju, līdz beigās piegriezās un aizgāju uz lielo elkoru pie VEF pils. EDIT: nežēlo tos 7 ls, man gan bij žēl tos 12ls, bet, ko lai dara, elkors liek savu 100% uzcenojum. EDIT2: minority, nais, un es 12ls iztērēju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Tieši mans mikrofons tajā bildē. Strādā labi, pirku pa Ls 3.28 4 gadus atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Visos tajos letajos ieksha viens un tas pats kondesnatoru mirkofons, tapec nav jega teret naudu un droshi var pirkt kadu par 90 santimiem. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Beefs Bet Logitech glītāks. Draugi un meičas uzreiz tevi par YO, YO uzskata ieraugot glītu, melnu mikrofonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Izliecies, tas mikjis, ko ieliki 1. postaa - man taads ir. vinsh ir loti kvalitatiivs. iesaku njemt bez domaashanas. edit: mikji pa 90 sant. suukaa. vinjiem nu galiigi nav kvalitaates. edit2: Izliecies, ja tu gribi njemt to pa 2ls, tad iedzer indi pie reizes. Edited June 17, 2009 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 vairāk jau bračka lietos nekā es, tāpēc domāju, ka iztikšu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now