Zenka9 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) mani draugi sauc par žeņu, un jūsu pubā es spēlēju bieži. tākā esmu viens no LV labākajiem pyro, spy un dažreiz arī engy, tad es pieprasu lai jūs man iedotu ACC. Es jūsu pubu izreklamēšu tā kā viņš būs tik pilns kā CS:S :> Mani pubā mīl un nēsā uz rokām, jo es viņiem palīdzu uzvarēt :* Mani iesaka: Kaimiņu Džonis, Jānis un Betija. Crack Clan (dažreiz paspēlēju ar tiem nūbiem), Cēsu Artūrs, Stasiks, Vecais bundulis un Krievu atomelektro stacija "GORODA" + Ķīna :> Tākā mani sponsorē Mamma un Tētis, Sprite un Mc'Donalds, tad es varu piemest naudiņu visamkam! 15 sant. un tukša Mc'Donalds paciņa ik mēnesi + lētas bikses no Centrāltirgus!! TAKĀ DAJ ACCES! 1hr paspēlēju un ir 4otka, taka daj acces, bye! Edited June 17, 2009 by Zenka9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ne Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Normāls čalis , ir galva uz pleciem. Pirmais rajonā iemacijas skaitīt lidz 4. RECCCCCCCCCCCCCCC! Edited June 17, 2009 by n00ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenka9 Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 (edited) ā un man garšo pīrāgi! Edited June 17, 2009 by Zenka9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ceru ka abi dabūs suspendu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenka9 Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 es un suspendu, bļa psc, lācis kurš māk rakstīt! PRINT SCREEN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ne Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Pagoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenka9 Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 + SAŅĒMU ZIŅU KAD MANI ATBALSTA ODDISH UN GIGN! GO GO DAJ ACCES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts