jerrico Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Pamanīju GIGN banneros interesantu lietu http://www.lattelecom.lv/majai/internets/o...CFYwVzAodaHOUpQ , beidzot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) at last. savādāk zb ar savu 2mbit/s. cik ilgā laikā ieviesīs arī citās vietās? Edited June 15, 2009 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) tas jau ir labu briidi, tik bija eksperimentalaa stadijaa.. bus beidzot parastiem mirstigajiem 100mbit/s atrums ps un tie pashi parastie mirstigie bus izredzeti no riigas gala, jo citur to netu nesledz pagaidam Edited June 15, 2009 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) Man pēc trīs dienām tāds nets būs. Bet baigi smieklīgi man pa telefonu pateica lattelecom tante, man vecais modējums pa pastu būs jāsūta atpakaļ. p.s. ANAL-GINS nē es jau par to apjautājos, man teica tā tie chalji atstās aploksni, kur varēs ielikt modēmu un būs jāiet uz pastu sūtīt. ,DDDD Edited June 15, 2009 by CHILLSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 lol un ievelkot jauno kabeli, chalji to nevar vienkarsi savakt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 kā jau citā topikā pieminēju, dzīvoju zoļikā un man ir tas nets jau kādu nedēļu apmēram un esmu ļoti apmierināts. tik tiešām ir tie 100mbit gan down un uploadā un viss rullē pa kārtīgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 woah,pagaidām man ir 10mb download un 500kb upload ,jāgaida :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 16, 2009 Author Report Share Posted June 16, 2009 visvairāk priecē tas, ka LTC padevuši zaļo gaismu arī upstreamam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Visa rezekne IZZI piedava jau 100mbit/sec netu. 整個城市已經提供迅速互聯網 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 neesmu dzirdējis nevienu pozitīvu atsauksmi par IZZI. Tīri pēc atsauksmēm, tas man liekas sūdīgākais nets Latvijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) Nu man ir vienkarsak 2 kursabiedri tur strada + pats apgrozos tapec + - zinu situaciju, kas pakam, sudzeties nevaru. Zinu tikai to ka vietejie izzi darbinieki slikti par Rigas darbiniekiem runa, jo tie tadi paslinki Riga un meginu visu darbu operatoru velt uz Rezekniesiem. Edited June 16, 2009 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 bļa 20 ls un 100mb nets/ telefons un televīzija... man liekas es tagat vien piķoju 10 ls tik pa televīziju... pēc gada kad būšu rīga 100 punkti jāievelk Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Man ir KERNEL provaiders optiskais tiikls, 15mb/s pa Latviju :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Jaapinterisējās Lattelekomā vai man Rīgā to nevar pieslēgt. Par to vai Bauskā varēs šādu netu pieslēgt kādus 2 gadus domāju varēšu nejautāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagis Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Par to vai Bauskā varēs šādu netu pieslēgt kādus 2 gadus domāju varēšu nejautāt. A tu vienkārši ievadi tur savu mājas telefona Nr., un tur automātiski uzrāda ,vai tev ir pieejam vai nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Un tā tik tiešām ir. Man ir IZZI. Maksāju par netu un kabeļtelevīziju kopā 15 latus mēnesī. Un gribat zināt cik man ir speed's?... Man pašam no sirds kauns,bet down - 60 FAKING 60 KB/S! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Maksā vairāk, vilksi ātrāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Man ir IZZI. Maksāju par netu un kabeļtelevīziju kopā 15 latus mēnesī. Un gribat zināt cik man ir speed's?... Man pašam no sirds kauns,bet down - 60 FAKING 60 KB/S! Triatel nepēraspēt viņi pa uzstādīšanu un blablabl tev parasa 60Ls ,līgumā rakstīts: BEZ LIMITIEM un pēctam kad esi noslēdzis limitu tev pasaka ka 5gb mēnesī vari tērēt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Nu pa netu vairs vairāk nepiķošu,šajos laikos vispār tas nets man tagad nav tas pats svarīgākais. Cik tagad apskatījos,daudzi provaideri,piemēram tas pats Kernel piedavā daudzlabāku ātrumu par daudz lētāku naudu,bet pieejams tikai Liepājā. Pagaidām par TV (Vidējā pakete) un Netu maksāju 15. Vai Rīgā ir iespēja pieslēgt labāku netu un arī to pašu TV -/+ par to pašu naudu?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 16, 2009 Author Report Share Posted June 16, 2009 100%, atkarībā no rajona kurā dzīvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 cik esmu dzirdejis tad kernelis elektrons un parejie lokalas kakas tapatas slepjas zem latelekoma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagis Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Kuri tie būtu, jo no taviem nosaukumiem neko nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Cik tur parakņājos pa tiem provaideriem,rajons dod lielu lomu. Cik skatos pārsvarā daudzi provaideri kuri man derētu,nav manā rajonā. Gandrīz visi ir mikrorajonos - Pļavnieki,Purvciems,Zolitūde,utt. Šodien tiešām piegriezās,laikam nekas cits kā paņemt to lattelecom neatliks. Pāris lati dārgāk,bet vismaz mokas būs galā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now