kalmaars Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 baigā problēma,kad uzsprāgst kkur HE granāta man uz pāris sekundēm nereāli nogļuko spēle,baigi kretinē,varbūt kāds zin kā atrisināt šo problēmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 (edited) Kas tieši nogļuko?,man agrāk bija kkas līdzīgas: Kad uzsprāgst HE,tad uz sekundi tajā vietā melns tajā vietā tāds melns kvadrāts parādijās. Same?.. Edited June 14, 2009 by woxeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 Kad uzsprāgst HE,tad uz sekundi tajā vietā melns tajā vietā tāds melns kvadrāts parādijās. Same?.. nee,man taka framerate samazinās,kkas ar grafiku laikam saistīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted June 16, 2009 Author Report Share Posted June 16, 2009 ee nevar neviens palīdzēt? :/ varbūt kāds zina kā samazināt tā sprādziena intensitāti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) Nevis intensitāti ( cerams ka pareizi sapratu ) bet kā izskatās sprādziens... jo varbut tev vaig tikai lai duumi ir, bez tās sprādziena gaismas , un tad moshh nelagos.. + tas visos serveros ?, jo vnk ir serveri , kuri ir "normaali" tik biki lagaini kad kkāds action ir.. ( ar intensitāti es nodomāju stiprumu ) Edited June 16, 2009 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted June 20, 2009 Author Report Share Posted June 20, 2009 ( ar intensitāti es nodomāju stiprumu ) Tieši tā,man tā ir pilnīgi visos serveros,kā var uzlikt,lai ir tikai dūmi un nav tā pati sprādziena gaisma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now