KpC Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Man ir tāda problēma iekš counter-strike 1.6, ka ja es atveru konsoli un ierakstu kādu burtu, tad konsole aizverās. CS man ir ņemts no GamerX un 48protokols tur pat. No sākuma viss bija pilnīgi ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Maybe, konfigs sapists, uzliec pa jaunu aka izdzēs veco config.cfg un skaties vai vēl joprojām ta ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Es ar šito jau ilgi čakarējos. Manuprāt, pie vainas ir Laacz Apostrofs. Dīvaini, ka tf'ā viss ir kārtībā, čakarējās tikai cs un css. Risinājumu neesmu atradis, jo esmu pārāk slinks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 tilde arī laikam var būt vainīga. bet, ja garum/mīkstinājumzīme nav uz "`", tad moš viss strādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Man ir uzlikts Latvian(QWERTY) un garumzīmes ir turot Alt un viss iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now