gerik Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 tas profesionalais internets shaja saita http://www.lattelecom.lv/majai/internets/c...ionltc_nav19641 kadam ir ? suds vai normals ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Es šodien pasūtīju to netu ar to kruto tv, kur ir "Īpašie papildpakalpojumi: video noma televizorā, TV raidījumu ierakstīšana, valodas un subtitru izvēle, TV programma televizora ekrānā u.c." Tāpēc es ar gribētu dzirdēt atsauksmes par to internetu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 "kā arī ļauj spēlēt vissarežģītākās on-line spēles" Man šis ļoti patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ir ok 10Mbit lejuplāde ir bez problēmām, bet nekāds torrentfrīks nebūsi, jo 800kbit augšuplāde saks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 12, 2009 Author Report Share Posted June 12, 2009 a 20 Slotiem pieteik ? pagaidam man sanak 16 Sloti un man ir tas Majas Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Ar lattelecom netu vispār serveri var turēt? piemēram es nevaru, bet man laikam tapēc, ka rūteris ir.. btw lattelecom domāts vairāk ģimenes, sērfošanai netā.. Edited June 12, 2009 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 esmu zoļikā, kura ir pirmā vieta, kur ir ievilkts labais kabelis, 100Mbit down un uploads bez problēmām vislaik turās Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 ķip nets, kas nāk ar internettelevīziju? man ir...reāli tā..ja mājās kāds skatās tv, tad down speed ir 470...upld vislaik ~60. bet ja izslēdz tv kasti vai dara kā es un izrauj neta vadu, kas baro tv (ruters pie pc), tad downspeed ir ap 900 kb/s... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 12, 2009 Author Report Share Posted June 12, 2009 man ari ir ruteris nu serveri vrodib turu norm un man ja teluks ieslegts vai jebkas neta atrums nepamazinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ja tas nets ier pa telefona kabeli tad saks! Vispar parak dargi lattelecom prasa un vinekarshi uzzmet! Labak nenem. Es nozeloju, ka man ir, jo nevar pec tam atkratities 2vus gadus. Liigumsods.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Un cik liels, tas sods? Edited June 12, 2009 by CHILLSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Cik LTK prasa par 100mbit trubu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 tas ir tik pieejams zoļikā patlaban, vēlāk būs arī citos rajonos, bet nevarētu teikt, ka prasa dārgi, 20 latiņi par visu komplektu - internets, telefons, televīzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Mjāām, tas pats, kas Izzi, jeb Telia. Digitālā tv, 100mbit truba un telefons pa 20ls un kaut kādiem saņtjikiem. Viņi tik centrā arī piedāvā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Viņi tik centrā arī piedāvā. Izzi (jeb Telia) ir sūds. Ievilka, un es jau pēc mēneša zvanīju lai atsacītos. Par pāris latiem zemākas abonēšanas maksas nekā LTK, pakalpojuma kvalitāte bija vismaz uz pusi sliktāka. jā LTK ir lēns. toties salīdzinoši stabils. man, lai geimotu, nevajag ātru bet gan stabilu netu. p.s. manā rajonā (centrā) ir izvēle tikai starp telia un ltk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Kas tieši tev lika pielīdzināt Telia sūdam, Outlawz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 nestabils, vēl lēnāks kā LTK (lai gan, kā jau teicu par pāris ls lētāks), un arī apkalpošanas servisa kvalitāte zem katras kritikas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Man ļoti besī viņu apkalpošana tagad. Tipa, ka jāievada automātiskajā atbildētājā dati un tad viņi ķipa čeko. Dabūju gan tiešo numuru, ar lielu brēku, protams, tagad bik raitāk notiek problēmu risināšana. Man kopš ievilku 100mbit trubu, 1 reizi tik paspējis nokārties ir nets, par ko gan viņi jau brīdināja, ka viņiem šitā ātrā truba nav super stabila šobrīd. Iepriekšējā, 5mbit truba, gan nekādas problēmas nesagādāja. Un vispār, Telia tak porņuhu kanāli 100mbit trubai nāk par brīvu līdz, nevar sūdzēties. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 par ltck stabilit'ati nevaru s'udz'eties. Pa p'aris (5-6) gadiem tik k'adas 2-3 reizes nok'aries, labs serviss k'a ar'i latency ir labs pa Eiropu, par p'ar'ejiem kontinentiem neatbildu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 r&r, cik tu caur torrentiem velkot no daudziem sīderiem vari izspiest? Tik salīdzināšanas nolūkos, ja reiz Outlawz saka, ka Telia ir lēnāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Sorry, lai gan man netika pras'its, ta'cu v'el'ejos atbild'et uz min0rity questionu - ja vismaz 5 ltck seederi tad 1.1 megabaidti sekund'e, ja maz'ak, tad 512 kilobaiti pa Latviju un ~250 pa 'arzem'em. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Ar 100mbit trubu? Nevar būt moby. Un tev derētu iet izgulēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Tieši tāda pati situācija kā Outlwz gadijumā, izzi bija izcils sūds, par ltc sūdzību nav, ja nu vienīgi, ka cena tāda neatbilstoša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Man vispār tikai ltk var ievilkt te mežaparkā bet es nesudzos.. serviss kvalitatīvs un man šķiet pietiekami atbilstošs cenai. ja decoders ir izrubīts velkt ar 1mb. ja kāds skatās tv tad ap 600 velk. par up speed man vienalga.. no ārzemēm, ja ir seederu daudz velk ar max, kas man patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 13, 2009 Author Report Share Posted June 13, 2009 (edited) nu reku tas profesionalais internets ar telvizoru kopa draugam bij reku vinsh speedtest atsutij kopa ar telvizoru vinsh maksajot 20 ls un ka tad tur iisti ir ka tad klasies manam cs serverim ar to Profesionalo netu ? Edited June 13, 2009 by gerik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now