lvstriker Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Man ir tads jautaajums kaa var uztaisiit 2 serveri...? Es tikai zinu kad var ar port parveidosanas uzlikt velvienu Edited June 12, 2009 by lvstriker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 taakaa 2 serveri uzliku port : 27016 un manam otrajam serverim ir 27015 tikai nezinu kapec Ko Tu murgo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvstriker Posted June 12, 2009 Author Report Share Posted June 12, 2009 Tu nugi tur ir rakstiits kad es nesaprotu kapec man nestradaa otrs servers iemacies lasiit visu tekstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallstreet1 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Man ir tads jautaajums kaa var uztaisiit 2 serveri...? Atrodi FORUMĀ pamācību kā uztaisīt serveri... protams. izmantojot Search Edited June 12, 2009 by wallstreet1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Iemācies likt pierurzīmes.... Un tad atgriezies.... EDIT. Pastāsti sīkāk par savu problēmu... Un vēl nevajadzēja izdzēst to stulbumu, ko biji sarakstījis, varbūt kāds cits no tā kaut ko arī saprastu... Edited June 12, 2009 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 ieinstale serveri 2 reizes pavisam citas mapes... vinu palaid ar portu 27015 otru ar 27016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvstriker Posted June 13, 2009 Author Report Share Posted June 13, 2009 EDIT. Pastāsti sīkāk par savu problēmu... Un vēl nevajadzēja izdzēst to stulbumu, ko biji sarakstījis, varbūt kāds cits no tā kaut ko arī saprastu... Tu bot man nav obligaati pieturzimes jaaliek un garumziimes un + kaa es varu uzlikt ja man komati nestraadaa un tikai varu nokopeet,un vel man ir angluv alodaa dators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Tu, ākst, komatus var uzlikt ar jebkuru datoru.... Tāpēc ir izdomāta Tilde... Bet, protams, var iztikt ar laacz apostrofu... Garumzīmes un komati ir nepieciešami, lai iebrauktu tajā tekstā, ko gribi pateikt.... Jo no Tevis teiktā neko nevar saprast.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Nu ko tu ar viņu strīdies kā vienā signature bija rakstīts - Nestrīdies ar idiotu viņš sākumā novedīs līdz tātam pašam līmenim pēc tam sakaus ar savu pieredzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts