Dievs. Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Svieki. Kā jau pēc virsraksta var saprast meklēju domēna īpašnieku. Domēns - boom.lv uz viņa nekas netiek turēts tāpēc vēlētos šo nosaukumu pārpirkt no esoša īpašnieka bet porblēma tāda ka informāciju par šī dpmēna īpašnieku (Cik es esmu meklējis) nav. Vienīgais es biju kautkādu numuru telefona uzracis bet kā jau es biju domājis šis numurs ir bloķēts Tapēc es lūdzu paļidzību jusm. Varbūt kāds zin, vai arī zin kādā veidā uzināt kurš ir īpašnieks šim domēnam. Un jā es citu domēna vārdu negribu Liels LIELS paldie sjau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 boom.lv īpašnieka emails ir [email protected] (nestrādājošs) mgate.lv īpašnieka kontakti: phone: +371 26451718, e-mail: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Domāju ka šis domēns maksās 5x dārgāk, nekā Tu esi iedomājies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted June 12, 2009 Author Report Share Posted June 12, 2009 Jāmāk kaulēties cash liels paldies itka numurs atbild rit uzvanisu jo sodien jau par velu negribu traucet cilvekus, rit uzinasim vai tas ir istais numurs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now